Bla deg gjennom bildesamlingen for å se glimt fra Tommytreffet. Alle foto: Knut Skallerud

90 veteraner på Tommytreffet

Veterankjøretøy fra fjern og nær deltok under årets utgave av det populære treffet for yrkesbiler.

Publisert

Tommytreffet arrangeres av Tommy Olsen med familie og medhjelpere med samling fredag kveld og lørdag morgen på Svinesundparken ved avkjøringen fra E6 til Halden.

Alltid første helg i oktober, denne gang lørdag 2.10.

Folksomt på dekklageret før kjøreturen startet.
Folksomt på dekklageret før kjøreturen startet.

Kaffe og rundstykker ble servert til de fremmøtte innendørs på dekklageret. I år kom Scania med ambulerende vaffelbuss og serverte deilige vafler med V8-logo.

Totalt 90 veteranlastebiler og busser møtte opp til årets treff, hvorav halvparten dukket opp kvelden før.

Den felles kjøreturen hadde avgang klokken 12 og i front kjørte en Scania veteranbuss med Tommys medhjelpere (hvorav YrkesBils utsendte medarbeider).

En lang rekke veteranlastebiler fulgte etter hverandre en runde nord for Halden og gjennom sentrum midt i lørdagstrafikken.

Mang en handlende shopper dro frem kameraet i duskregnet og festet bilder av de gamle ærverdige sliterne til minnet i sitt mobilkamera.

Undertegnede ble satt av i rundkjøringen ved Tistasenteret i Halden sentrum og anviste kjøreruta oppover Stadionbakken for rekken av Volvoer, Scaniaer, MAN-er, Magiruser, engelske Forder og amerikanere som giret ned og dro på oppover bakken.

Vi ble plukket opp av siste kjøretøy, en aldrende DAF-buss som brakte oss til HØK kro langs gamle E-6 litt nord for Svinesundparken.

Der ble det middag og hyggeprat utover ettermiddagen for deltakerne på årets vellykkede Tommytreff.

Powered by Labrador CMS