Oddvar Antonsen er eier og styreleder i Teknisk Bureau og Anita Jacobsen er administrerende direktør for konsernet som i 2022 hadde en omsetning på over ½ milliard kroner. Bedriften er en av tre forhandlere for BOS-produktene i Nord-Norge.

Bygger kjede av tungbilverksteder og eksklusivt varebilverksted

Teknisk Bureau bygger opp en kjede av Mercedes-Benz tungbilverksteder, og eksklusivt varebilverksted. De får snart fem lokasjoner for last og buss.

I Tromsø innredes nå det første eksklusive varebilverksted for Mercedes. Dessuten starter de også som forhandler for Fiat Professional.

- Teknisk Bureau har nå 4 tungbilverksteder i tillegg til at vi driver med salg av både nye og brukte vare- og lastebiler, forteller adm. direktør Anita Jacobsen i Teknisk Bureau.

- De ligger i Tromsø, Harstad, Narvik og Sortland. I Tromsø og Harstad har vi utvidet vår kapasitet. På Sortland åpnet vi tungbilverksted i november 2022 og i Narvik åpnet vi våren 2023.

- Vi jobber også med et femte tungbilverksted på Finnsnes, forteller hun.

- Vi er markedsleder i regionen for varebiler. Vi opplever at næringslivet investerer og det fører til større behov for lastebiler og varebiler. Vi har da også det bredeste programmet og i Tromsø og på flere av våre andre lokasjoner satser vi dessuten på hengere, sier Jacobsen .

- Dessuten hjelper det også med en stor oppstillingsplass for tungbiler som skal på verkstedet.

Lengst er man kommet i Tromsø. I det store bilanlegget til Teknisk Bureau er det ryddet plass til både et eget stort tungbilverksted og et eget verksted ned dedikerte medarbeidere for Mercedes-Benz varebiler. Det satses også på bobiler. Det er egne selgere for tungbil og varebiler.

Teknisk Bureau er Nord-Norges eldste bilforhandler, etablert i 1952. De representerer produktene fra Bertel O. Steen AS.

- Vi har nå utvidet vårt merkeprogram med de fleste merkene Bertel O. Steen forhandler, sier styreleder og eier Oddvar Antonsen.

- Det betyr at vi nå er blitt forhandler også for Opel, Citroen og Fiat Professional. Fra tidligere hadde vi Mercedes, Peugeot og Kia. Så nå har vi det komplette merkeprogrammet og plusser dessuten på med Isuzu – og Suzuki – på Leknes.

Konsernet har avdelinger i Narvik, Leknes, Sortland, Finnsnes, Harstad og Tromsø.

Powered by Labrador CMS