UTVIDER SORTIMENTET: Teknisk inspektør Glenn Ole Haugrud (t.v.) og daglig leder Henrik Fagerland i MoRek a.s.

MoRek satser på ny produktkategori

Den tradisjonsrike leverandørbedriften skal fremover satse på smøremidler for kjøretøy i transportnæringen, som en del av sitt utvidede produktsortiment.

Helt siden starten i 1946 har norske MoRek a.s vært en betydelig leverandør av produkter til tilhengerprodusenter, lastebilpåbyggere og tungbilverksteder.

Men smøremidler blir likevel en ny produktkategori.

– MoRek har en unik fagkunnskap. Samarbeidet med Univar/Shell smøremidler vil styrke oss som en veletablert handelsbedrift som leverer kvalitetsprodukter til transportnæringen, sier Henrik Fagerland, daglig leder hos MoRek a.s.

Shell må kunne sies å være blant de ledende aktørene innen smøremidler, så det er et bredt spekter av produkter MoRek a.s får tilgang til i sin nye produktkategori.

– Vi ser at behovet for smøremidler varierer blant våre kunder. For å imøtekomme disse varierte behovene lanserer vi nå et utvalg smøremidler som er skreddersydd for forskjellige kundekrav, sier Fagerland.

BRED PRODUKTPALETT: En rekke smøremidler fra Shell blir nå en del av utvalget hos MoRek.

På listen finner vi følgende produkter:

• Transmisjonsoljer; Akseloljer, automatgiroljer og giroljer

• Automotive smøreoljer

• Kompressoroljer

• Hydraulikkoljer

• Motoroljer

• Kjølevæske

• Smørefett

 

Så er det selvsagt ingen pressemeldinger uten en dose bærekraft nå om dagen.

Her trekkes det spesielt frem at Shell i 2021 introduserte klimakompensasjon på en lang rekke av sine smøremidler.

Det innebærer blant annet at mer enn 50 prosent av elektrisiteten som brukes på Shells blandingsanlegg nå kommer fra fornybare energikilder.

Siden 2016 har Shell redusert sitt CO2 utslipp med 34.000 tonn, ifølge selskapet selv.

– Det er med stor glede at vi har inngått samarbeid med MoRek a.s, og vi gleder oss til å kunne betjene deres kunder med produkter fra Shell, sier Hans Kristian Sæta, Key Account Manager hos Univar.

Powered by Labrador CMS