Transporter-kunder får skreddersydd arbeidsplassen

Kjøpere av Volkswagen Transporter tilpasser bilen i forhold til jobben. Nesten ni av ti Transportere som selges i Norge har et høyere utstyrsnivå enn standardmodellen. Hele 86 prosent av kjøperne velger fem eller flere utstyrsvalg.

Publisert

I Norge er hvert fjerde nyttekjøretøy som selges en Volkswagen. Møller selv mener at en viktig årsak er muligheten til å skreddersy bilen i forhold til jobben. En gjennomgang av statistikken for salg av Volkswagen Transporter fra sommeren 2003 til våren 2005, viser at 64 prosent av kjøperne velger modeller med fem utstyrsvalg ut over standardmodellen. Dette kommer i tillegg til valg av større motor og firehjulstrekk. Hele 22 prosent av bilene som leveres er oppgradert med sju utstyrsvalg eller mer.

–Vi ser en tydelig trend der kundene velger en spesialtilpasset bil for å få den optimal i forhold til bruksområdet. Vi tilbyr nå Volkswagen nyttekjøretøyer i over 100 forskjellige modellvarianter, som i tillegg spesialtilpasses med forskjellig utstyrsnivå og innredningsløsninger, sier direktør for Volkswagen Nyttekjøretøy hos importøren Harald A. Møller AS, Alf Inge Andersen.

–Statistikken viser at kundene setter pris på brukertilpassing, ekstra komfort, fremkommelighet og hestekrefter. Så langt i år er 44 prosent av alle Volkswagen Transportere levert med 4MOTION. Mens en av ti kunder velger standard motor, velger over 80 prosent av kjøperne Volkswagen Transporter med henholdsvis 105 HK og 130 HK. Vel 4 prosent av kjøperne valgte det kraftigste motoralternativet på 174 HK, opplyser Andersen.

Powered by Labrador CMS