If har miljøgodkjent lakkverksted for tungbil

Bakkes Autolakk AS på Lørenskog har som det første lakkverksted for tungbiler på Romerike blitt miljøsertifisert av If Skadeforsikring. Det er svært få lakkverksteder for tungbiler i Norge som har oppnådd en slik godkjenning.

Publisert

Rune Bakke (t.v) og Jan Granås viser stolt frem beviset fra If
Rune Bakke (t.v) og Jan Granås viser stolt frem beviset fra If

Bakkes Autolakk AS ligger strategisk plassert rett bak importanlegget til Bertel O. Steen AS, som bl.a. har Mercedes-Benz tungbiler på programmet. Men lakkverkstedet har også Norsk Scania, Volvo Trucks Norway og Diplom-Is blant sine storkunder.

Bedriften ble grunnlagt av Rune Bakke i 1981 og har holdt til på sitt nåværende område siden 1999. Den gang talte de 3 ansatte, nå er det 7. I tillegg til lastebiler av alle størrelser lakkerer Bakke Autolakk AS også traktorer, dumpere, hjullastere, gravemaskiner og etter oppdrag fra industrien har de ikke så få restaureringer av gamle kjøretøyer bak seg heller.

Da MotorBransjen var på besøk i anledning overrekkelsen av Ifs miljøsertifikat, hadde de for eksempel nettopp fullført lakkeringen av en Volvo Duett i fargene til oljeselskapet BP. Virkelig synd at den ikke fikk hedersplassen foran Colosseum Kino samme dag da Statoil hadde premiere på sin film om historien bak sitt eget stasjonsnett.

Powered by Labrador CMS