MAN anlegg, forside

MAN vaskeanlegg

MAN med nytt Stavanger-anlegg

MAN Last og Buss AS åpnet for en tid tilbake et nytt anlegg på 2.150 kvm i Stavanger. Inkludert bygget er hele tomten på 10,5 mål. Anlegget domineres av sju verkstedløp på 30 meter hver.

Publisert

To av løpene er satt av til henholdsvis periodisk kjøretøykontroll og -service, samt til karosseri- og påbyggings/sveiseseksjon. Bedriften har påbyggergodkjenning. Man har etablert et stort, selvbetjent vaskeanlegg under halvtak, der det også er anledning til å ta skap innvendig.

All ventilasjonsteknikk er plassert i eget rom på taket i stedet for å ta verdifull gulvplass inne i bygget. Tankene med ny smøreolje er i siderommet, ikke nede i bakken. I følge daglig lederPetter Bjelland fungerer systemet utmerket, og dessuten ser man jo med en gang om det oppstår lekkasje i noen av tankene!

Tradisjonelt er svingarmene med trau for oppsamling av spillolje fastmontert i verkstedgraven, noe som ofte resulterer i at bilen må flyttes før tømming. Den nye løsningen består av en fastmontert, langsgående kasse med ”skjørt”, der svingarm og trau kan flyttes trinnløst og tilpasses bilen. Oljen renner ned i enden av kassen og pumpes automatisk ut i den nedgravde spilloljetanken.

MAN har etablert et eget sjåførrom med TV i tilknytning til resepsjonen. For de tyngre jobbene har man investert i en egen sjåførhybel med både seng og dusj å gå til. Brukerne får nøkkelkort til denne delen av bygningen og kan komme og gå som de vil.

MAN hadde kun tre nybygde anlegg i Europa i 2005, og dette er det ene. Hvilket er et godt tegn på at MAN satser på Norge.

Anleggfront:
Den nye fronten, her på Stavanger-bygget, kommer etter hvert flere steder her til lands.

Håkon Rege:
Ordfører i Sola kommne, Håkon Rege, sto for den offisielle åpningen av det nye anlegget.

Petter Bjelland:
Daglig leder og regionssjef Petter Bjelland ønsket de 110 gjestene velkommen.

Vaskeanlegg:
Det nye vaskeanlegget er åpent for alle - og brukes av alle.

Powered by Labrador CMS