VELKOMMEN. Trond Andersen og Jo Eirk Frøise ønsker veldkommen til Transport og Logistikk 2023
VELKOMMEN. Trond Andersen og Jo Eirk Frøise ønsker veldkommen til Transport og Logistikk 2023

Snart fulltegnet Transportmesse

Transport & Logistikk 2023 har fremdeles noen ledige standplasser. – Vi som arrangører har forsøkt å legge til rette for en god utstilling og messe. I tillegg er pauser og lunsj fordelt ut over hele dagen så vi håper og tror på at dere som utstillere får riktige besøkende på standen, forteller prosjektleder for konferansen Jo Eirik Frøise.

Publisert

Gode møteplasser for vareeiere og transporttilbydere

Konferansen, som går parallelt med messen, har lagt ned et hardt arbeid for å skape gode møteplasser for vareeiere og transporttilbydere. Noe av suksessen for Transport & Logistikk er at utstillere og konferansedeltagere kommer tett inn på hverandre ved at konferanselokalene og lunsjen har vært lagt til utstillingslokalene. Dette vil selvsagt også skje i år, forteller Frøise.

Se programmet for konferansen og meld deg på

Nærmer seg fullsolgt messe

– Vi har fremdeles noen standplasser igjen på årets messe, men ønsker du å få en av de beste plasseringene som er tilgjengelig nå bør du melde deg på i dag, sier prosjektleder for messen, Trond Andersen.

– Hele 190 utstillere er påmeldt årets messe den 28.-30. september i Lillestrøm, og nå er det få plasser igjen. Det synes vi selvsagt er veldig hyggelig og det viser at våre trofaste utstillere ser verdien av å ha en nasjonal arena til å vise frem sine produkter og tjenester, fortsetter Andersen.

Alle tungbilimportørene er med!

Scania, Volvo, Renault, Mercedes, MAN, Iveco og Daf stiller ut på messen. Bilimportørene vil vise frem høyaktuelle og innovative produkter og gleder seg til å møte både kunder, konkurrenter og samarbeidspartnere.

– Det er store forventninger til den største transport- og logistikkmessen i Norge 28.-30. september i Lillestrøm i år, avslutter en optimistisk prosjektleder.

Bli med som utstiller

Vil du booke stand kan du gjøre det her, eller du kan slå på tråden til prosjektleder for messen, Trond Andersen, på mobil 907 61 674.

Powered by Labrador CMS