Nissan Murano

Nissan Murano

Nissan Navara

Nissan Navara

Nissan Pathfinder

Nissan Pathfinder

Nissan Patrol

Nissan Patrol

Nissan Qashqai

Nissan Qashqai

Nissan skal bli størst på 4x4

Nissan skal bli ledende på offroadere. Nissan skal bygge bilene både i England, Spania, USA og i Japan. I løpet av de neste årene vil antall nye modeller mangedobles – og det blir bevisst satset på alle varianter – fra de mest luksuriøse bilene til rene yrkesbiler. Størst interesse i Norge er det for nyttekjøretøyer.

Publisert

Dette blir Nissan fremtidige program for off-roadere:

Pathfinder lanseres i slutten av mars eller i første uke av april. Bilene blir produsert ved Nissans fabrikk i Spania og vil som personbil koster fra kr 550.000. Men størst interesse er det for bilene som varebil med grønne skilter. Der vil prisene starte på kr 327.000. Dyreste varebil vil koste kr 450.000. Nissan Norge venter stor interesse for den nye, moderne Pathfinder.

Murano kommer nesten samtidig – men det er en helt annen bil. Det er luksusjeep som virkelig er blitt en suksess i USA. Bilen kan mest sammenlignet med Lexus og vil koste fra kr 807.000 på norske skilter.

Navara er en helt ny pickup som kommer til Norge i september/oktober. Det er en moderne pickup produsert i Barcelona. Bilen er bygget på Pathfinder og kommer både som dobbeltcabin og som pickup. Når denne modellen lanseres vil dagens King Cab være historie. Importøren har sikret seg et bra lager av dagens King Cab slik at bilene vil være hos forhandlerne også når den nye Navara er lansert.

Terrano forsvinner når Pathfinder lanseres. Det samme er altså tilfelle for King Cab.

Qashqai er en helt ny bil som Nissan presenterte som prototype sist høst. Nå er det bestemt at bilen skal produseres i Sunderland i England med produksjonsstart fra 2006. Bilen kommer i salg fra 2007.

Patrol vil også samme året komme i ny versjon.