Lederskifte i Mesta

Denne mannen får ansvaret for en av landets større verkstedskjeder.

Publisert

NÆRINGSLIV: Vi har tidligere fortalt om hvordan Mesta og Tertnes Holding har gått sammen om en ny konsern-struktur som heter Yours.

Under denne paraplyen finner man blant annet Mestas forskjellige tungbilverksteder, som de siste årene har operert stadig tydeligere som en merkeuavhengig kjede, også for eksterne kunder.

Ettersom nåværende daglige leder for Mesta-verkstedene, Svein Huse, fyller 67 år i september og skal gå av for aldersgrensen, har vi ventet på ny leder for verkstedkjeden til Mesta i den nye strukturen.

I Yours har man imidlertid villet få konsernledelsen på plass først. I forrige uke kunne vi fortelle om den nyansatte Yours-sjefen Ingrid Tjøsvold. Og nå er det klart at Roger Langhelle er ansatt som daglig leder i Mesta Verksted AS.

Langhelle er ikke ukjent verken med arbeidsområdet eller miljøet. Han har hatt stillingen som produksjonssjef i Mesta Verksted, etter at han tidligere var verksmester på Mestas anlegg i Rådalen i Bergen.

Roger Langhelle (35) vil ha base i Bergen og også inngå i ledergruppen i Yours. Han tiltrer sin nye stilling den 1. september, mens Svein Huse ikke slutter før 1. oktober slik at de to kan kjøre parallelt en måned.

- Det er alltid hyggelig når vi har gode interne kandidater til lederstillinger. Roger er godt kvalifisert og kjenner Mesta Verksted meget godt. Han er riktig mann på riktig plass, sier Jarle Straume, som er styreleder i Mesta Verksted og Yours.

Powered by Labrador CMS