- Samles om gigantisk transport- og logistikkfest i Lillestrøm
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
Samles om gigantisk transport- og logistikkfest i Lillestrøm
Norges Lastebileier-Forbund, Norsk Industri, NHO Logistikk og Transport og Norges Varemesse har inngått samarbeid om å arrangere Transport & Logistikk, konferanse og messe på Norges Varemesse neste år.

alt

Er du opptatt av transport- og logistikk bør du allerede nå markere datoene 26. til 29. september 2019 i kalenderen din. 

Da slås nemlig Transport & Logistikk-konferansen, som hver høst er avholdt på Gardermoen i mange år, sammen med den store Transportmessen som sist ble arrangert i Lillestrøm i juni 2016

Fellesarrangementet blir, med stor sannsynlighet, Norges største møteplass for en samlet transport- og logistikknæring.

Som en direkte konsekvens av sammenslåingen forventer nå de nye partnerne økt oppmerksomhet i media og større gjennomslagskraft overfor politikere. Are Kjensli, NHO Logistikk og Transport, Geir A. Mo, Norges Lastebileier-Forbund og Jo Eirik Frøise fra Norsk Industri uttaler følgende i en pressemelding:

– Målsetningen til Transport & Logistikk 2019 er å være en kvalitetsarena for både beslutningstakere som handler, og beslutningstakere og influensere som aktivt påvirker næringen. En kommer ikke utenom dette arrangementet om en vil kjenne pulsen på hva som beveger seg i bransjen, eller er opptatt av eksempelvis samferdselspolitikk, miljø, fornyelse og progresjon, bransjeutfordringer og produktnyheter.

Transport & Logistikk 2019 blir en arena for lastebilfabrikanter, transportører, transportkjøpere, påbyggere, utstyrsleverandører og øvrige leverandører til transport- og logistikknæringen.

Tema som rekruttering, miljø, sikkerhet, kompetanse og produktnyheter vil stå i fokus, opplyser arrangørene.

Etter sammenslåingen mellom Norges Lastebileier-Forbund og Norsk Industri, Påbyggergruppen, NHO Logistikk og Transport, Norske Havner og Logistikkforeningen.no forventes cirka 250 utstillere.

I tillegg skal det avholdes over 100 høyaktuelle fagseminar de tre dagene messen varer.

I 2017 hadde Transport & Logistikk over 900 konferansedeltakere, mens messen Transport i 2016 hadde 11.200 besøkende. Arrangørene har som ambisjon å øke både antall besøkende og antall konferansedeltakere i 2019.


toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
2077 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 237 LASTEBILER TIL SALGS