Nytt redningsselskap født

ADAC Truckservice går sammen med Østerrikes Service 24 og skaper en paneuropeisk mobilitets-partner.

Publisert

Service 24 kaller seg redningstjeneste, men er mye mer. De jobber på mange områder, fra å bygge kundetilfredshet hos eksterne oppdragsgivere til å assistere med administrasjonen rundt logistikk – og mye mer.

ADACs Truckservice er en velkjent veitjeneste-organisasjon med store guler biler som stadig dukker opp langs tyske motorveier.

Nå går de to sammen i et nytt 50/50 selskap som de har døpt 24/7 GmbH, med hovedkontor i Salzburg og med en rekke satellitter – først og fremst i Øst-Europa.

Men nedslagsfeltet er hele Europa, med direkte kontakt til 40.000 autoriserte lastebilverksteder.

Hovedproduktet skal fortsatt bli redningstjeneste – eller å holde utstyret i gang. Og med den samme kundeopplevelsen uansett hvor i Europa du møter selskapet.

Men det ligger mer her.

Mobilitetsløsninger, skikkelig support for logistikk og transport, redningstjeneste som også skal omfatte landbruks- og anleggsmaskiner, deler og andre serviceprodukter skal være tilgjengelige, og man inngår avtaler med lastebilfabrikkene som trenger betalingsløsninger i forhold til landeveiskundene sine.

Det nye selskapet ble godkjent av konkurransemyndighetene allerede i mars og vil være fullt operativt i januar neste år.

Powered by Labrador CMS