ARRANGØR: Trond Gladsø har i mange år jobbet med varebilinnredning, og er i dag medeier og markedssjef i Your Mobility AS som tilbyr prosjektrelatert utleie av yrkesbiler. Yrkesbilseminaret er et selvstendig prosjekt som Gladsø har arrangert fem ganger siden 2015.

Samler yrkesbilbransjen

Over to fulle dager, onsdag 19. og torsdag 20. oktober, arrangeres Yrkesbilseminaret for sjette gang.

Denne gangen er det Union Scene i Drammen som danner rammene.

Yrkesbilseminaret startet som et lite bransjearrangement på Holmsbu med 22 deltakere i 2015. Nå håper initiativtaker Trond Gladsø å samle minst 200 dedikerte biladministrasjonsansvarlige – enten i form av innkjøp eller drift av flåter.

– Dette er en felles arena der billeverandører og bilbrukere kan møtes. Bransjen er ikke så stor, så det er fint å kunne samle såpass mange under samme tak og sammen se litt i glasskula på hvordan teknologi og økonomi vil se ut i fremtiden. Sammen har vi også større påvirkningskraft, for eksempel overfor politikere, sier Gladsø til YrkesBil.

Samtidig blir det 14-15 utstillere av yrkesbiler og utstyr, og det blir foredragsholdere fra både sentral og lokal politikk.

Teknologiekspert Eirik Norman Hansen, industridesigner Bård Eker, Sjur Haugen fra Cirkle K, Ivar A. Vannebo som er assisterende havnedirektør i Drammen Havn og Geir A. Mo fra Norges Lastebileier-Forbund står også på talerlisten.

Powered by Labrador CMS