- Sjefsbytte hos VBG og ny styreleder i Påbyggergruppen
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
Sjefsbytte hos VBG og ny styreleder i Påbyggergruppen
Etter 20 år i sjefsstolen går daglig leder Hans Otto Westli (65) (t.h.) av i VBG Group Sales i Norge, og overlater roret til Kjetil Håkonsen (52). Kjetil Dale overtar etter Westli som ny styreleder i Påbyggergruppen i Norsk Industri.

alt

Endringen trådte i kraft fra årsskiftet. Kjetil Håkonsen var en av de første Hans Otto Westli ansatte da han tok over lederrollen for 20 år siden.

Håkonsen kommer nå fra stillingen som teknisk salgskonsulent og får tittelen Business Unit Manager.

VBG Group Sales AS i Norge er en del av VBG Truck Equipment som er en av tre divisjoner i VBG Group.

- Jeg gleder meg til de nye oppgavene, vi er en flott sammensveiset gjeng her. Det skal ansettes en ny etter meg, men ytterligere endringer er ikke på gang, sier Håkonsen. 

VBG er en systemleverandør for sammenkobling av bil og tilhenger, direkte til alle lastebilprodusenter og påbyggere i Europa. Det innebærer at en stor andel av de hengerfester som selges på det norske markedet, kommer ferdig montert på et nytt lastebilchassis.

- Vår oppgave i det norske markedet er å besitte høy faglig kompetanse – både rundt produktene, men også regelverk, bransjen, dens vilkår og tradisjoner, slik at vi kan bistå våre norske kunder og sluttbrukere med produkter og tjenester av høy kvalitet, sier Håkonsen.

- I Norge har vi produktansvaret med garanti-oppfølging og ikke minst forsyning av reservedeler, både etter skader, men også etter slitasje. Hengerfestet og øvrige system-komponenter er også underlagt PKK-forskrifte, legger han til.

Hengerfester, trekkbjelkesystemer, tilhengerdrag og underkjøringshindere, står for om lag 75-80 prosent av omsetningen i Norge. I tillegg har VBG produktet Onspot, en automatisk kjetting-løsning til tunge kjøretøy ned til store varebiler med bakhjulsdrift. Også Ringfeder er i porteføljen, og er rettet i hovedsak mot ettermarkedet.

- Vi gleder oss til et spennende år, VBG kan markere 70 års drift, det kommer nye regler for underkjøringshindere og sist, men ikke minst, vi har vesentlige produkt-nyheter på gang. Men det må vi få komme tilbake til, sier Håkonsen.

Hans Otto Westli har vært godt synlig i bransjen, både gjennom VBG, men også som mangeårig formann i Påbyggergruppen i Norsk Industri.

- Jeg går over i pensjonistenes rekker til påske, men vil selvsagt stå til disposisjon for Kjetil ved behov. Jeg er helt trygg på at han driver dette videre i god stil, sier han.

Ny styreleder i Påbyggergruppen i Norsk Industri er for øvrig Kjetil Dale (bildet under). Han er også daglig leder for påbyggeren Rolands AS i Kristiansand.


pic

logoPåmelding til nyhetsbrev:
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
 
   
1439 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 136 LASTEBILER TIL SALGS