VW Nytte utvider garantien

Garantien på nye Volkswagen Caddy, nye Transporter og Amarok vil bli utvidet til 5år / 200.000km på alle 2016 modeller.

Publisert

- Det har vært mye fokus på garantilengder på nyttekjøretøy i markedet den siste tiden. Det er derfor med glede vi nå kan utvide garantiene til 200.000 km (fra 100.000) på nye Caddy, nye T6 og Amarok. Dermed vil de aller fleste av våre kunder være dekket av garanti i hele 5 års-perioden, forteller Håkon R. Fergestad, direktør for Volkswagen Nyttekjøretøy.

Det vil ikke være mulig å kjøpe seg opp til lengre kjørelengder enn 200.000km. Crafter beholder dagens garanti på 5år / 250.000km.

Volkswagen Nyttekjøretøy har mange spennende nyheter i 2015. Nylig ble en ny Caddy vist frem, og forhåndssalget av bilen som kommer i august er allerede startet. Rett rundt hjørnet er også verdenspremieren av nye Volkswagen Transporter.

- Caddy og Transporter representerer 85 prosent av totalsalget vårt, så det blir spennende med nye modeller. I fjor var 33 prosent av alle nyttekjøretøy som ble solgt i Norge fra Volkswagen. Med både nye modeller og en enda bedre garanti tror vi andelen blir enda høyere i år, forteller Fergestad.

Powered by Labrador CMS