Billedkavalkade fra Fredriksten festning

Grensetreffet på Fredriksten festning er blitt en tradisjon for bilinteresserte og kunne i år by på en stor samling veteranlastebiler.

Publisert

Sola skinte over Fredriksten festning lørdag 8. august og skapte en meget trivelig stemning på grensetreffet for veteranlastebiler. Noen pickuper og US Trucks hadde også funnet veien til festningen i Halden.

Bilene kom fra begge sider av grensen til hyggelig kappestrid på den tidligere krigsskueplassen. Deltakerne konkurrerte i følgende klasser:

- Veteran lastebiler

- Nostaligia Spesialpremie

- Best in show

- US Trucks

- Pickup

- Peoples´s choice

Halden er virkelig stedet for alle med sans for veterankjøretøy, det være seg personbiler, lastebiler og til og med mopeder. Mustangklubben hadde sitt årlige treff på lørdagen oppe på festningen, med 135 norske og svenske Mustanger. På lørdagskvelden var det rockekonsert og cruising i Halden sentrum. På søndagen var det stort treff på festningen med veteranbiler, mest amerikanske, men også med innslag av biler fra andre land.

Arrangementet gjennomføres av Street & Cruisin´ Club Halden, de svenske bladene Nostalgia, Bilsport Classic og norske YrkesBil.

Se resultatliste og reportasje i YrkesBil nr 8.

Powered by Labrador CMS