LEDER: Rogier van de Garde er nå kommersielt ansvarlig for DAF Trucks i Norge.
LEDER: Rogier van de Garde er nå kommersielt ansvarlig for DAF Trucks i Norge.

Ny DAF-topp ansvarlig for det norske markedet

Blir kommersielt ansvarlig for DAF Trucks i Norge, Danmark, Sverige, Finland, Nederland og Belgia.

Rogier van de Garde ble nylig utnevnt til administrerende direktør i DAF Nordvest-Europa.

Van de Garde etterfølger Michiel Kuijs, som er utnevnt til salgsdirektør i DAF Trucks. Kuijs vil i sitt nye oppdrag være ansvarlig for DAF-salget i Europa.

Lang fartstid

Den nye administrerende direktøren i DAF North-West Europe har vært i DAF siden 1999, og i løpet av denne tiden har han hatt ulike stillinger med økende ansvar.

Van de Garde var også innom stillingen som seniordirektør for innkjøp hos PACCAR Corporate i Bellevue (USA), før han fra 2018 og frem til nå var direktør for ettermarked hos DAF Trucks.

Nytt team

Nylig ble også Tomas Vive Larsen ansatt som ny Product Manager & Sales Engineer for DAF i Norge, Sverige, Finland og Danmark.

«Med ansettelsen av en dedikert produktsjef og salgsingeniør for de nordiske landene, er enda et viktig skritt tatt i DAFs vekstplan for Norden og ytterligere styrking av samarbeidet mellom DAF, forhandlere, påbyggere og kunder», skrev DAF i pressemeldingen.

57 nye DAF i Norge

I Norge er det Nordic Truckcenter AS, som eies av det nederlandske konsernet A-Ware Automotive, som står for alt salg av nye DAF.

DAF Trucks Norge AS eies direkte av fabrikken og er importør og ansvarlig for teknisk support og forsyning av reservedeler.

Per 4. desember var det registrert 57 nye DAF i Norge i 2022, ifølge Opplysningsrådet for Veitrafikken. På samme tid i fjor var det registrert 45.

Powered by Labrador CMS