VENTER VEKST: Goodyear anslår at Premium-dekkmarkedet for lette kommersielle kjøretøyer skal vokse med 4,2 prosent innen 2028.

Utvider dekksortimentet for varebiler

Goodyear lanserer 12 nye dimensjoner beregnet for lette nyttekjøretøy.

Det er dekktypene EfficientGrip Cargo 2 og UltraGrip Cargo som skal få flere tilgjengelige dimensjoner, både til sommer- og vintermarkedet.

Goodyear viser til en egen intern prognose, basert på Europool-data for Europa, ikke inkludert Tyrkia og Russland, som viser at Premium-dekkmarkedet for lette kommersielle kjøretøyer forventes også å vokse med 4,2 prosent innen 2028. 

Produsenten opplyser i pressemeldingen at deres dekk velges som originalutstyr til flere produsenter av lette kommersielle kjøretøyer. 

Nylig valgte Volkswagen Goodyear som dekkleverandør til ID.Buzz og ID.Buzz Cargo på utvalgte dimensjoner. 

Fra før leveres Mercedes Sprinter og EQV med de nyeste Goodyear-dekkene som originalutstyr for alle årstider.

- Vi tror markedet for lette kommersielle kjøretøyer vil fortsette å vokse gjennom dette tiåret, så Goodyear fortsetter å fornye seg med dedikerte teknologier for dette spesifikke segmentet. Ved å bruke Premium-dekk som gir pålitelighet og holdbarhet kan flåtene oppnå kostnadsbesparinger med redusert nedetid, uttaler Sonia Leneveu. Hun er Director Marketing Consumer Europe hos Goodyear

Goodyear Ultra Grip Cargo.
Powered by Labrador CMS