AMBISJONER: Med Norgesdekk som ny importør av blant annet dekk til varebiler og lette lastebiler fra Vredestein, har produsenten Apollo Tyres ambisjoner om økt markedsandel i Norge.

Nytt agentur til Norgesdekk

Avtalen omhandler både dekk til varebiler og til lette lastebiler.

Apollo Tyres har inngått en eksklusiv distribusjonsavtale med dekkgrossisten Norgesdekk AS om levering av Vredesteins dekk til personbiler og lette lastebiler, samt klassiske dekk, i Norge.

- Varebildekk er og en del av denne importøravtale, sier Jone Stangeland til YrkesBil. Han er økonomisjef og aksjonær i Norgesdekk.

Fra 1. oktober 2022 vil Apollo Tyres Nordic AB slutte å selge Vredestein-dekk direkte til forhandlere og offisielt overføre distribusjonen til Norgesdekk.

Apollo Tyres er en internasjonal dekkprodusent og det ledende dekkmerket i India. Selskapet markedsfører produktene under sine to globale varemerker – Apollo og Vredestein.

Vil bli større

Målet skal være at Vredestein-merket skal få en større markedsandel i Norge:

- Vi har samarbeidet med Apollo Tyres i lang tid og er utrolig stolte over å kunne bidra til at Vredestein-merket forhåpentlig vokser seg større i Norge, sier Stangeland, og utdyper:

- Dette partnerskapet vil bidra til å øke bevisstheten om og tilgjengeligheten av Vredestein-produkter i hele landet, fortsetter Stangeland.

- Styrker tilstedeværelsen i Norden

Norgesdekk-eier og styremedlem Jone Stangeland (t.v.) og daglig leder Ansgar Raastad overtar som Vredestein-importør i Norge.

- Denne nye distribusjonsavtalen med Norgesdekk er sentral i strategien vår om å styrke vår operasjonelle tilstedeværelse i Norden, sier Frank Migo, regional salgssjef i Apollo Tyres Nordics.

- Vredestein-dekkene våre har vist seg å være svært populære i disse landene. Vårt gode samarbeid med Norgesdekk vil gjøre det mulig for varemerket å oppfylle sitt sanne potensial i Norge, fortsetter Migo.

Apollos Off Highway-dekk (OHT) og Truck and Bus Radial-dekk (TBR) vil fortsatt bli solgt direkte gjennom Apollo Tyres Nordic AB i alle de nordiske markedene.

Powered by Labrador CMS