IAA-festen er i gang

Den store nyttekjøretøymessen IAA åpner dørene for publikum torsdag. Vi har sniktittet for å gi deg en smakebit på hva som finnes.

Publisert

Gigantmessen i den tyske byen Hannover åpnet nemlig for pressen onsdag, og YrkesBil er selvsagt på plass for å servere deg de siste bransjenyhetene.

Allerede tirsdag kveld sparket Daimler i gang sitt show og viste frem en ny elektrisk distribusjonslastebil fra Mercedes-Benz.

Italiensk designbombe
Scanias nye bil er selvsagt også på plass, og MAN stiller med en elektrisk trekkvogn og varebilen TGE. Volvo har hatt nyhetsdrypp gjennom hele det siste året og viser seg nå i full bredde.

Derfor var det Iveco som onsdag sto for den største overraskelsesfaktoren, da de dro lakenet av en heftig konseptlastebil som kjører autonomt (førerløst) og bruker gass som drivstoff.

Kommer mer
Vi skal selvfølgelig komme tilbake til denne og de andre nyhetene fra Hannover ganske snart. Imens kan du ta en titt på vår bildesamling, som gir et lite innblikk.

Allerede i førstkommende utgave av YrkesBil (som er hos abonnentene den 28/9) vil vi ha den første samlereportasjen fra årets IAA, og her på nettet vil vi komme med nyhetene som følger etter denne.

Og hvis du er fristet, Hannover er ikke veldig langt unna, utstillingen holder åpent til og med den 29. september.

Powered by Labrador CMS