HONNØR: Nord-Motor AS er kåret til Årets IVECO-forhandler. Fra venstre ser vi Johan Gudmundsen, Trude Osmundsen og Ole Willy Gudmundsen.
HONNØR: Nord-Motor AS er kåret til Årets IVECO-forhandler. Fra venstre ser vi Johan Gudmundsen, Trude Osmundsen og Ole Willy Gudmundsen.

Årets Iveco-forhandler: – Hos Nord-Motor er det aldri noe som heter ‘nei’

Nord-Motor AS ble nylig hedret med prisen som Årets Iveco-forhandler for blant annet å bidra til å styrke merkevarenavnet i sin region og gå den ekstra milen for utmerket god kundeservice.

Publisert

Nord-Motor ble etablert i 1977 og har gjennom årene blitt en solid og erfaren bilforhandler på Haugalandet. I de senere årene har selskapet satset høyt på samarbeidet med Iveco og selger hele rangen av kjøretøy til både små og store transportselskaper i Rogaland.

En av kundene er distribusjonsfirmaet Kolnes Transport AS, som kjører hjemlevering for kunder som Elkjøp, IKEA og bildelegrossist Romnes AS avdeling Haugesund.

– Vi er meget fornøyde med samarbeidet med Nord-Motor og forstår veldig godt at de har blitt tildelt denne prisen. Hos denne forhandleren er det aldri noe som heter ‘nei’, og vi kan alltid stole på at vi får den hjelpen vi trenger med en gang, forteller Rajan Kolnes, eier og daglig leder hos Kolnes Transport AS.

Byttet ut hele bilparken

Kolnes Transport AS har kjørt flere forskjellige varebiler opp igjennom årene, men har de siste årene byttet ut nesten hele bilparken med Iveco Daily. Det er det flere grunner til.

– Nord-Motor har en helt egen kompetanse om sine kjøretøy, så for oss var det et enkelt valg å satse på Iveco. Daily er helt kanonbiler med utrolig god kjørekomfort. Det er viktig for oss at bilene er behagelige å sitte i gjennom en lang dag. Når leasingen på de siste resterende bilene utløper, ser jeg veldig frem til å bytte dem også til Iveco.

– Vi har et veldig godt samarbeid med Iveco-organisasjonen som har utviklet seg over mange år. Vi er en gjeng som er veldig fan av Iveco og deres kjøretøy, systemer og tjenester. For å utnytte alt leverandøren har å tilby har vi dedikerte ansatte som kun fokuserer på Iveco-sortimentet. Det gjør at vi har den nødvendige kompetansen til å tilby den beste servicen og oppfølgingen til våre kunder, forteller Gudmundsen.

Avhengig av å ha bilene på veien

Kolnes Transport AS distribuerer varer hver eneste dag, og er helt avhengig av å ha fungerende biler som er på veien til enhver tid. Å vite at du alltid kan stole på Nord-Motor, er derfor en ekstra trygghet for daglig leder Kolnes.

– Det er helt avgjørende for oss å ha en samarbeidspartner som Nord-Motor der jeg alltid vet at vi får hjelp med en gang. Det finnes alltid raske løsninger som gjør at vi kan holde driften i gang på veiene. Jeg kan for eksempel komme inn med en bil på kvelden, og den er klar til neste morgen. Det sier noe om at Nord-Motor har god kundeservice som sin høyeste prioritet, sier Kolnes.

Viktig bidrag til merkevarebygging

For å vinne prisen som Årets Forhandler skal bedriften ha oppnådd en markedsandel på 20 prosent i distriktet sammenlignet med et landsgjennomsnitt på 13,7 %, i tillegg til å fullføre salgsmålet for biler og reservedeler. Nord-Motor har oppfylt disse målene med god margin. Som en dedikert Iveco-forhandler i Rogalandsregionen gjennom 30 år, er utmerkelsen vel fortjent ifølge Anders Velta, Country Sales manager hos Iveco Norge AS:

– Nord-Motor har hatt et fantastisk år. Med godt driv og engasjement har de utviklet hele virksomheten til å bli den beste forhandleren i Norge. Det er derfor veldig fortjent at de får denne utmerkelsen for sin hederlige innsats.

Gudmundsen ble selv overrasket over å bli tildelt prisen, men han er helt sikker på hvem prisen går til.

– Det kjennes helt fantastisk og veldig overraskende å få denne utmerkelsen. Dette er en pris som går til hele firmaet og alle dyktige ansatte som gjør sitt ytterste hver dag. Å bli kåret til Årets Forhandler inspirerer oss til å løfte hele virksomheten og gjennom dette tilby våre kunder en enda bedre service fremover, avslutter han.

Powered by Labrador CMS