SAMARBEID: KGK/Autoexperten og NSI/Norsk Stanseindustri skal også drive produktutvikling sammen.
SAMARBEID: KGK/Autoexperten og NSI/Norsk Stanseindustri skal også drive produktutvikling sammen.

Forener krefter om varebilinnredninger

KGK/Autoexperten og NSI/Norsk Stanseindustri flagger en ny omfattende samarbeidsavtale for salg og montasje av NSI AluLine bilinnredninger.

Salget skal gå både gjennom utvalgte Autoexperten verksteder og gjennom KGK’s avdelinger for Off Highway, deriblant anleggsbransjen, og mot «Marine-markedet» gjennom KGK Marine.

– I forbindelse med økt etterspørsel etter våre bilinnredninger på nasjonalt nivå setter vi stor pris på å kunne informere om økt kapasitet, både i forbindelse med salg og kundeoppfølging, samt montering av NSI Aluline bilinnredninger gjennom vårt samarbeid med KGK Norge og Autoexperten, sier Frode Bergheim, daglig leder i Norsk Stanseindustri.

Aluminium

Selskapet produserer innredninger til alle typer yrkesbiler og til alle yrkesgrupper og har i de senere år fokusert sterkt på bruk av aluminium i sine produkter.

STYRKER SEG: Salg og montering av NSI Aluline bilinnredninger skal nå skje i samarbeid med KGK Norge og Autoexperten.
STYRKER SEG: Salg og montering av NSI Aluline bilinnredninger skal nå skje i samarbeid med KGK Norge og Autoexperten.

–Aluminium reduserer egenvekten betraktelig, samtidig som det er miljøvennlig og 100 prosent resirkulerbart. Våre bilinnredninger er tilpasset dagens og fremtidens elektriske varebiler, sier Bergheim

Med over 80.000 forskjellige produkter på lager, og over 800.000 totalt, innenfor buss og last, ombyggere, vei og anlegg, ettermarked på bil, og marine, så har KGK en enorm produktbredde, og bredt bransjespekter.

– Med NSI sin avanserte, lette og miljøvennlige innredning - og KGK sin produktbredde så blir vi nå en totalleverandør av innredning, verktøy og utstyr - og det vil gagne våre kunder enten de er bilverksteder, bilforhandlere, påbyggere eller andre, sier daglig leder i KGK Norge, Per-Kristian "Pekka" Lundefaret.

Felles produktutvikling

Begge firmaene vil bidra til felles produktutvikling, og er allerede i gang med et spennende prosjekt for servicebiler for vei- og anleggsbransjen.

– At vi i både NSI og i KGK tar et stort samfunnsansvar og kan samarbeide om UNG300-prosjektet der vi fremmer yrkesfag for å motvirke utenforskap blant ungdom og unge voksne, var også en veldig viktig del av avtaleinngåelsen, sier Pekka Lundefaret.

Powered by Labrador CMS