OVERTAR: Tim Schuler er ny leder av MAN sin bussavdeling i Norge.

Ny buss-sjef hos MAN i Norge

Tim Schuler (34) har overtatt rollen som leder av bussavdelingen i MAN Truck & Bus Norge. Foruten bybussmarkedet vil han kapre flere markedsandeler i ekspressbussmarkedet.

Dermed leder han avdelingen som opererer både i by- og turbussmarkedet for merkene MAN og Neoplan.

Schuler startet i jobben i oktober, da han etterfulgte Odd Romundstad.

Romundstad har på sin side startet i ny jobb som salgsdirektør i Eurobus Nordic AS i Porsgrunn, ifølge egen LinkedIn-profil. Selskapet importerer busser fra kinesiske Golden Dragon.

Internasjonal erfaring

MAN skriver i pressemeldingen at Tim Schuler har 10 års erfaring i selskapet, både fra hovedkontoret og fra Asia-Pacific regionen.

«Han tar med seg god kunnskap og internasjonal bransjeerfaring som er en klar fordel for håndteringen av en kompleks og krevende prosess i en rask utviklende bransje», står det i meldingen.

Schuler tar over ansvaret for bussavdelingen i det MAN Truck & Bus Norge er i prosessen med å introdusere sine helelektriske bybusser i Norge.

Turbussmarkedet tilbake

Som YrkesBil omtalte nylig skal MAN blant annet levere 76 elektriske Lion's City E til Oslo i 2023.

– Vår lokale strategi for fremtiden er klar. I tillegg til å fokusere på bybuss-segmentet skal vi starte å jobbe med markedsandeler mot Intercitymarkedet, klasse 2 busser. Vi ser også at turbussmarkedet er tilbake etter Covid-pandemien. Med våre MAN og Neoplanprodukter vil vi jobbe mot det viktige ekspressbussmarkedet i Norge, sier Schuler.

Powered by Labrador CMS