Opel Movano
Opel Movano

Ny Movano fra Opel

Det nærmer seg høstens store transportmesse i Amsterdam som går av stabelen 17.-25. oktober. Der stiller yrkesbilprodusentene med sin haut coiture.

Publisert

Rundt 72.000 enheter har Opel solgt av sin Movano i Europa siden lanseringen i 1999. Nå foretar de en facelift på modellen samtidig som de kommer med en rekke forbedringer og nye motorer.

Det tilbys to nye dieselmotorer med turbo og common rail, en 2,5 CDTI med 100hk og en 3,0 CDTI med 136hk. Begge disse er aktuelle for Norge sammen med den eksisterende 2,2 CDTI med 90hk.

Førerhuset i nye Movano er forbedret med nye seter og bedre lagringsmuligheter som sammen gir økt komfort og funksjonalitet. Nytt på 2004-modellen er også at gearspaken er flyttet fra gulvet opp på dashbordet slik at du enklere forflytter deg fra side til side.

Med det som formål å senke driftskostnadene kan Movano heretter leveres med 6-trinns gearkasse og service-intervallene er utvidet til 40.000km eller to år. Som ekstrautstyr kan den leveres med parkeringsradar, cruise control, computer og tyverisikring.

Nye Movano kan bestilles i tre lengder og to vektklasser som enkelcab (2,8 og 3,5 tonn) mens den som dobbelcab er tilgjengelig i to lengder. En ny variant er også 11 til 16 seters minibuss med en innvendig høyde på 1,90 meter. Denne kan bestilles med 3-punkts belter og justerbare nakkestøtter for samtlige seter.

Du finner mer informasjon om nye Movano og alle de andre nyhetene fra Amsterdam-utgaven i en senere utgave av YrkesBil.

Powered by Labrador CMS