Tre slike vegghengere av typen Langendorf Flatliner er del av ordren. Bildet tatt ved Block Berge Bygg.

Storhandel av semitrailere

Vestlandske Trailer AS og Ørland Transport AS har inngått avtale om levering av 46 semitrailere i 2022.

Det er neppe et Black Friday-tilbud som har utløst innkjøpet av et slikt antall semitrailere, men både Ørland Transport og Vestlandske Trailer gir i en pressemelding uttrykk for å være godt fornøyd med handelen.

At det handles flere traller i slengen er slett ikke uvanlig, men 46 enheter i ett jafs forekommer nok ikke hver uke i Norge.

Alle trallene er spesialbestilt primært for frakt av betongprodukter, opplyser Jan Henning Mosvær. Han er daglig leder og teknisk ansvarlig i Vestlandske Trailer.

Bestillingen fordeler seg på 25 åpne rettsemier, 13 åpne rettsemier med 7 meter uttrekk, 5 åpne jumbotraller og 3 spesial vegghengere for stående betongelementer.

Vestlandske Trailer har for øvrig levert tilhengermateriell til Ørland Transport gjennom 35 år, så begge parter vet hva de går til.

Begge selskapene opplyser at de for tiden opplever vekst, og at de ser positivt på året som kommer.

Fra venstre ser vi driftsleder i Ørland Transport, Erik Haugland, ettermarkedsleder i Ørland Transport, Torbjørn Valheim og daglig leder i Vestlandske Trailer, Jan Henning Mosvær. Bildet er tatt i Ørland Transports nye lokaler på Foss Eikeland.
Powered by Labrador CMS