DEN GANG DA: I 2021 var det nydelig vær og god stemning på stripa på Gardermoen under Transportmessa. Årets transport- og anleggsmesse er avlyst.
DEN GANG DA: I 2021 var det nydelig vær og god stemning på stripa på Gardermoen under Transportmessa. Årets transport- og anleggsmesse er avlyst.

Avlyser Gardermoenmessa

Arrangøren av transportutstillingen på Gardermoen opplyser at årets messe er avlyst.

Etter den opprinnelige planen skulle transportmessen på Gardermoen, som nå heter Gardermoenmessa, arrangeres fra 31. august til 2. september.

I år var det også planlagt en ny vri på messen som tradisjonelt har vært forbeholdt transportnæringen, ved at også anleggsmaskiner skulle være representert.

To tette

Samtidig ble det i november i fjor kjent at det skal arrangeres en stor messe for transportbransjen i Lillestrøm i 2023, kun fire uker etter Gardermoen: Transport & Logistikk på Nova Spektrum, 28.-30. september.

Nå opplyser arrangør Bjørn Magnussen på messens hjemmeside at arrangementet på Gardermoen er avlyst.

I begrunnelsen kommer det frem at det blir for tett mellom to messer som henvender seg i stor grad til samme publikum, og at kun et fåtall utstillere har økonomi til å delta på to messer.

Alternativ i Danmark

Hadde du planlagt å besøke både Gardermoen og Lillestrøm i september, og synes det blir for lite med kun én transportmesse i 2023?

Da er et tips å se til Danmark: 20.-22. april arrangeres Transport 2023 i Herning.

Om du er glad i å vandre rundt og titte på nye lastebiler, påbygg, tilbehør, verktøy, maskiner, og få påfyll av nyheter innen avanserte it-løsninger, flåtestyring og logistikksystemer, er Herning helt klart stedet å være den helgen.

I tillegg til det rent faglige, så er det noe spesielt med Danmark. Det er som regel trivelig, rett og slett.

Folk knasker røde pølser med tilbehør, det serveres øl og andre forfriskninger på mange av standene og du møter veldig mange blide mennesker som gjerne slår av en prat.

Powered by Labrador CMS