Yours tar form

I sommer ble det klart at Mesta og Tertnes Holding skulle gå sammen om å etablere et nytt konsern, Yours, med samling av blant annet verkstedvirksomheten. Nå er sjefen ansatt.

Publisert

NÆRINGSLIV: Mesta har lenge presentert verkstedene sine som merkeuavhengige bilverksteder.

Ved å tilslutte seg Bosch Car Service-kjeden i fjor var det for å gjøre det enda tydeligere at her var det ikke bare anleggsmaskiner det dreide seg om.

17 pluss 5 anlegg

I dag utgjør Mestas verkstedkjede 17 anlegg pluss fem mobile enheter, men i forbindelse med den nye konsern-konstruksjonen ligger disse nå under Yours-paraplyen – sammen med Precis Verksted AS, et bilverksted som tilhørte Tertnes-gruppen.

Siden Yours-modellen ble vedtatt har man lett etter en ny konsernsjef. Hun er nå ansatt, Ingrid Tjøsvold (45), siviløkonom fra Universitetet i Strachtclyde og med tidligere fartstid i Mesta fra 2006 til 2011. Samtidig er Christian Johnsen, som kommer fra Bergen Tomteselskap, ansatt som økonomisjef. Begge tiltrer den 1. oktober.

Ny leder for verkstedskjeden

Til YrkesBil forteller kommunikasjonssjef i Mesta, Erik Riste, at med disse på plass vil det også bli satt i gang en prosess for å finne øverste daglige leder for verkstedkjeden.

Dagens sjef går av for aldersgrensen nå, men man har ventet på det nye lederteamet før man gikk på jakt etter driftsansvarlig for verkstedene.

Kommende utgave av YrkesBil (hos abonnentene den 28. august), finne du stor oversikt over og reportasjer om tungbilverkstedene i Norge. Også om de de to uavhengige kjedene vi har.

Powered by Labrador CMS