Nytt flaggskip fra MAN

TGX Individual Lion S er spekket med kule detaljer. Men du må vente til sommeren før du får se den nye toppmodellen i Norge.

Publisert

Nye TGX Individual Lion S blir tilgjengelig med motoreffekter fra 510 til 640 hk.

Toppversjonen kommer på veien fra februar 2021 - ganske nøyaktig ett år etter at den nye MAN Truck Generation ble lansert.

Men i Norge får vi ikke se de første modellene før til sommeren.

Eksteriørmessig er TGX Individual LION S utformet av MANs designavdeling i samarbeid med ekspertene hos MAN Individual.

Sistnevnte er et program av spesialutstyr og kundespesifikke tilpasninger og tekniske modifikasjoner, utført på fabrikk. Dette gjelder både førerhus og chassis, men også elektronikk og drivlinje.

Førerhuset på det nye flaggskipet har detaljer som karboneffekter på støtfanger og speilene, samt forskjellige røde designelementer.

Grillen er klassisk i sort med kromdetaljer, ispedd noen røde elementer. En takbøyle med ekstralys i LED-utførelse skal tilfredsstille de som bare "må ha" slikt, mens rustfrie stålelementer i front og på sidene, sorte felger og Individual-solskjerm skal bidra til å gjøre bilen synlig på truckstopen.

På innsiden legger vi blant annet merke til en rød dekorativ søm på det skinntrukne multifunksjonsrattet. Setene er trukket i Alcantara, som ligner semsket skinn, med rød diamantsøm. Armlenene og dørtrekket matcher naturliggvis. I hodestøttene markerer en rød løve Braunschwig-opphavet.

Knallrøde sikkerhetsbelter er skikkelig tøft.

Selvsagt er toppmodellen proppet med komfort- og sikkerhetsutstyrt.

Komfortpakke med premium seter, ratt med gode justeringsmuligheter og heldigital 12,3-tommers instrumentering er en selvfølge, det samme er alle førerassistentene.

MAN Individual kan også levere komfortdetaljer som et romslig oppbevaringsskap på 1.400 liter i stedet for den øvre køyen, eller en kjøkkenenhet med mikrobølgeovn og kaffemaskin. På listen over opsjoner finnes det også en 22-tommers TV på sideveggen over køyen.

Powered by Labrador CMS