- Har åpnet «markedsplass» for sjåførbehov og ledig kapasitet
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
NYE BEHOV: Som følge av korona-krisen har NLF nå åpnet en markedsplass hvor bedrifter kan formidle både ledig kapasitet og behov for sjåfører seg imellom. Foto: Brede Høgseth Wardrum
Har åpnet «markedsplass» for sjåførbehov og ledig kapasitet
Mens noen bedrifter må permittere sjåfører på grunn av tapte oppdrag, sliter andre med sjåførmangel som følge av sykdom eller karantene.

alt

Derfor har NLF nå åpnet en markedsplass hvor bedrifter kan formidle både ledig kapasitet og behov for sjåfører seg imellom.

– Vi står overfor en helt ekstraordinær situasjon hvor lastebilnæringen spiller en kritisk rolle. Hvis ikke hjulene ruller, kommer hverken mat, medisiner eller drivstoff frem til forbrukerne. Samtidig er lastebilene nødvendig for å holde vegene åpne og gatene ryddige. Samfunnet er nå avhengig av å ha et høyt antall sjåfører bak rattet til enhver tid, forteller NLF-direktør Geir A. Mo.

Han beskriver en situasjon i næringen som er helt unik.

– På den ene siden har vi bedrifter som nå permitterer sjåfører fordi oppdragsmengdene forsvinner. På den andre siden ser vi at enkelte bedrifter har mer å gjøre enn før fordi de utfører samfunnskritiske oppdrag. Noen av disse har sjåfører som enten er syke eller i karantene, slik at de har problemer med å møte etterspørselen, sier NLF-direktøren.

Et av tiltakene NLF gjør i den pågående krisesituasjonen, er å åpne en markedsplass hvor bedrifter kan formidle både ledig kapasitet og behov for sjåfører seg imellom.

Markedsplassen ligger nå tilgjengelig på www.lastebil.no under fanen «Korona» øverst på siden. Du kommer også til markedsplassen ved å trykke på denne lenken.

– På den måten kan vi forhåpentligvis bidra til å allokere sjåførressurser dit hvor samfunnet trenger de mest akkurat nå. Vi håper at flest mulig bedrifter benytter seg av løsningen, som vil være tilgjengelig så lenge krisen pågår og behovet er der, avslutter Mo.


logoPåmelding til nyhetsbrev:
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
2057 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 232 LASTEBILER TIL SALGS