- Går sammen om å forenkle transportselskapenes logistikkjede
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
Går sammen om å forenkle transportselskapenes logistikkjede
Vehco, som er en betydelig leverandør av systemer for flåtstyring, blir nå en del av varemerket AddSecure.

alt

Vehco har vært en del av AddSecure-konsernet siden 2018, men nå melder selskapene at de heretter skal operere under samme merkenavn – AddSecure.

«Navneendring er en logisk navneendring for Vehco, og vil knytte det datadrevne tilbudet for transportsektoren nærmere AddSecures kjernevirksomhet, som består i å levere løsninger for sikker kritisk kommunikasjon og data», skriver selskapene i en pressemelding.

Det understrekes at Vehco fortsatt skal satse på å utvide sine kunde- og bransjebaserte løsninger for transportsektoren.

«Ettersom markedet vil kreve flere forretningskritiske programvareløsninger innen logistikk, vil sikker kritisk kommunikasjon og data være et sterkt differansepunkt i markedet», hevder selskapene.

Det uttalte målet for Vehco står ved lag: Å forenkle transportselskapenes logistikkjede for å frigjøre kapital, tid og ressurser.

– Selv om navnet er nytt, er personalet vårt og målene vi jobber mot, de samme som før. Våre kunder vil få tilgang til det bredeste og mest komplette tilbudet i markedet, sier Johan Frilund, Managing Director i AddSecure Smart Transport.

Han hevder deres systemer reduserer tiden det tar å bli fullt operativ og komme i gang med en komplett løsning, samtidig som det skal forenkle driften til transportselskapene:

«Corona-pandemien har vist at det er kritisk for transportselskaper å ha en fleksibel virksomhet med løsninger som lar transportadministratorer, planleggere og operatører utføre jobbene sine hjemmefra».

Vehcos nåværende administrerende direktør, Johan Frilund, vil fortsatt være Managing Director i Smart Transport, og fortsetter å rapportere direkte til AddSecures CEO, Stefan Albertsson.


logoPåmelding til nyhetsbrev:
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
1330 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 186 LASTEBILER TIL SALGS