GRATIS PRØVEPERIODE: - Abonnenter av bladet YrkesBil har full tilgang til +artikler på YrkesBil.no. Alle andre kan teste produktet gratis i seks måneder ved å registrere seg, forklarer Kristine Antonsen. Hun er digital markeds- og salgsansvarlig i Bilforlaget, som utgir YrkesBil.

Derfor må du registrere deg:

Et enda bedre totaltilbud for YrkesBils lesere

YrkesBil.no tilbyr nå utvalgte +artikler som kun kan leses av registrerte brukere. Det er for å gi trofaste lesere tilgang til alt vårt kvalitetsinnhold – i alle kanaler.

Ved å registrere deg med en personlig brukerkonto på YrkesBil.no får du nå full tilgang til alt innhold vi publiserer på nett.

Er du allerede abonnent på papirutgaven av YrkesBil, eller velger å tegne et nytt abonnement, har du tilgang til alle +artikler på YrkesBil.no inkludert. Det eneste du må gjøre er å registrere en personlig brukerkonto - trykk her.

Trenger du hjelp?

Står du fast, eller lurer på noe vedrørende registrering, abonnement eller innlogging? 

Ikke nøl med å kontakte YrkesBils kundeservice, som gladelig hjelper: 

E-post: abo@bilforlaget.no

Telefon:23 03 66 00
(telefontid hverdager kl. 09:00-16:00)

Er du ikke abonnent fra før kan du teste +artikler gratis i seks måneder, helt uforpliktende. Det eneste du må gjøre er å registrere en personlig brukerkonto - trykk her.

Eksklusivt kvalitetsinnhold 

Bakgrunnen for at vi fra 2024 har innført brukerregistrering, er at vi vil sikre at du som leser får tilgang til alt kvalitetsinnholdet vi produserer – enten du foretrekker å lese YrkesBil på papir, digitalt eller begge deler.

Frem til nå har YrkesBil.no hatt kun åpne artikler. Dette har i hovedsak vært løpende nyhetsdekning.

Eksklusive reportasjer, intervjuer og kommentarstoff fra og om yrkesbilnæringen har hele tiden vært forbeholdt våre abonnenter av bladet YrkesBil, som kommer ut 9 ganger i året.

Kun et mindre utvalg artikler fra bladet har unntaksvis blitt publisert på YrkesBil.no.

Fra nå vil alt innhold vi produserer publiseres fortløpende digitalt, samtidig som de beste sakene som alltid også blir å finne i YrkesBil på papir fremover.

Forskjellen fra tidligere er altså at en betydelig - og økende - andel av stoffet på YrkesBil.no heretter vil være såkalte +artikler, som er forbeholdt registrerte brukere.

MIN SIDE: Som registrert bruker/abonnent, får du også tilgang til en egen «Min side» i den grønne menylinjen, der du kan logge inn og administrere ditt abonnement.
SUPERENKELT: Skjemaet i bildet over her, er det du møter når du klikker deg inn på en +artikkel uten at du er innlogget. Da velger du bare ett av de to alternativene i grønn ramme. Har du allerede opprettet bruker, velger du bare "logg inn her".

Genuin interesse for yrkesbilnæringen

YrkesBils ambisjon er, som den alltid har vært, å være den mest seriøse publikasjonen rettet mot lastebil-, varebil- og bussmarkedet.

Redaksjonen formidler uavhengig informasjon, i form av dybdereportasjer, analyser og kommentarer om yrkesbilnæringen og dens aktører. Vi utfører også egne prøvekjøringer av yrkesbiler. 

I tillegg tar vi for oss temaer som biladministrasjon, forsikring, distribusjon, regelverk og økonomi, samt nyheter innen påbygg, dekk, verkstedsutstyr, hengere og alt som hører til under transportnæringen.

Våre lesere er flåte- og bileiere, yrkessjåfører, håndverkere, kjøretøyleverandører og påbyggere, hvor mange har ansvaret for innkjøp, drift og vedlikehold både i privat og offentlig sektor. Leserne kommer fra store bedrifter så vel som enkeltmannsforetak.

Felles for dem alle er en genuin interesse for næringen, som vi deler til det fulle. 

Den interessen skal vi fortsette å tilfredsstille. Nå med et enda bedre totalopplevelse for deg som leser, ikke minst digitalt.

Mer informasjon finner du på Bilforlaget.no

Powered by Labrador CMS