Norges mest populære arbeidsplass på fem hjul
Norges mest populære arbeidsplass på fem hjul
Norges mest populære arbeidsplass på fem hjul
Norges mest populære arbeidsplass på fem hjul
Norges mest populære arbeidsplass på fem hjul

Best på 4 og 5 hjul

Møllers 1. april i november

Selvfølgelig er dette en veldig vellykket aprilsnarr – bortsett fra at i dag er ikke april, men mørkeste høsten.

I nesten 20 år har Volkswagen-importøren fortalt alle som gidder lytte – og dem er det åpenbart mange av, vi snakker tross alt om Norges varebilbestselger – at de har Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul.

Da var det kanskje en viss logikk i å utvide det til fem hjul?

I hvert fall er det en eller annen som har hatt en god idé om å bygge en kontorstol som på mange måter speiler egenskapene til de nyttekjøretøyene de selger.

Det er også noen som har hatt kunnskaper og talent og håndverk nok til å kunne gjennomføre byggingen. Kanskje det sågar er gjort i huset?

I så fall: enda mere applaus.

Møller-Gruppen har vært involvert i kontormøbler før, men utviklingen av denne stolen har åpenbart skjedd uavhengig av gamle tradisjoner.

Dette er en miniatyr av en varebilførerplass der du har ryggevarsler og blinklys, toppfart på 20 km/t og en rekkevidde på 12 km – det burde holde til mye mer enn en normal arbeidsdag.

Her er det horn og du har full infotainment-avdeling og de intrikate lysmulighetene inkluderer sågar blinkende partylys for å muntre opp overtidskveldene.

Ryggekamera og 360-graders sensorer skaper en fører-assistent pakke, enestående i kontor-sammenheng og en stor infotainment-skjerm holder deg informert og oppdatert.

På ryggen har den et rommelig oppbevaringsrom på 0,005 kubikkmeter. Plass til både PC og dokumenter og kantineprodukter. Trenger du å frakte mer har den selvfølgelig en slepekrok. Aluminiumshjul er standard.

Det vil bli muligheter for prøvekjøring. Stolen skal rundt i landet for å møte selskapets firehjuls arbeidsplasser.

Nyttebilavdelingen lover at tid og sted skal offentliggjøres på deres Facebook-sider.

Powered by Labrador CMS