Bertel O. Steens nye anlegg på Digerneset ble behørig feiret i finværet.

Slo på stortromma for «nytt» anlegg

At det er gått snart et år siden det nye anlegget utenfor Ålesund stod ferdig, lot ikke Bertel O. Steen stå i veien for en real åpningsfest.

Tirsdag denne uken var det duket for åpningsfest ved det nye anlegget til Bertel O. Steen på Digerneset næringspark, rett utenfor Ålesund. Kunder og samarbeidspartnere, samt en håndfull ansatte fra hovedkontoret i Lørenskog, var på plass da anlegget ble offisielt åpnet. Bygget ble ferdigstilt for snaut ett år siden, men aldri hatt en skikkelig åpningsfest - før nå.

- Vi benyttet sjansen til å lage til noe stort, nå som Test The Best- lastebilkaravanen skulle komme til Ålesund, sier Jens Mosveen, som er driftsdirektør for Bertel O. Steen Lastebil og Buss forhandlerne. 

Ålesund-forhandleren kan nå varte opp med et toppmoderne verksted. Med fem verkstedløp er kapasiteten god. 

De har også utvidet åpningstid for å møte kundens behov. Forhandleren har 10 ansatte.

Kunder og samarbeidspartnere fikk servert grillmat og, litt senere på kvelden, live-musikk fra en lokal trubadur i en sideåpnet eActros som ble brukt som scene. 

Jarle Viuls, administrerende direktør i Bertel O. Steen Lastebil og Buss, ønsket alle velkommen, introduserte alle de ansatte for gjestene og erklærte bygget som åpnet.

Kjetting-NM-kval

I samarbeid med Heidi Rudaa fra det lokale Norges Lastebileier-Forbund, var det mulighet for alle besøkende å kvalifisere seg enten i lærling- eller proffklassen til finalen i Kjetting- NM 2025. 

Mange fikk prøvd seg, men det var spesielt en som utmerket seg godt, Tor Gustav Amdam, Lærer på Borgund Videregående skole, fikk bestetid på 25.sekunder. Tett bak var også Stine Dahlen, sjåfør for Haagensen Entreprenør AS, som fikk lagt på kjettingen på knirkefrie 34.sekunder.

Yrkesskole på besøk

Ungdommer fra Borgund videregående skole fikk også en omvisning i lokalene og de nye lastebilene. 

De radiostyrte mini-eActrosene var også en av de mange aktivitetene denne dagen.

- Det er veldig viktig å smitte vår entusiasme til bransjen over til ungdommene, de er jo tross alt de som skal overta etter oss, sier Jens Mosveen.

Powered by Labrador CMS