Tung dekksatsing ved E6

Ny stor tungbilavdeling med to verkstedsløp i Trondheim.

Publisert

Det er Vianor Trondheim Syd som nå har fått klarsignal for storsatsing på Torgård ved Sandmoen på Tiller.

Det er snakk om et anlegg med en samlet gulvflate på 3.150 kvadratmeter og nærmere syv mål uteplass. Anlegget åpner på forsommeren 2011.

Vianor Trondheim Syd vil fra starten av ha 10 ansatte med avdelingsleder Odd Berg som lagleder. Vianors utviklingssjef Casper Bergmann er prosjektleder for det nye anlegget.

- Anlegget får en stor tungbilavdeling med to verkstedløp. Et av dem er gjennomgående med en lengde på 36 meter, forteller Bergmann.

Gode forhold blir det også på personbilsiden med hele 7 løp.

- Vi får i tillegg komplett hjulutrustningsverksted som kan ta hånd om alt på undersiden av bilen, blant annet støtdempere, bremser og eksosanlegg.

Vianor er et heleid datterselskap av Nokian Tyres, med 670 utsalgssteder i 19 land.

Vianor i Trøndelag er en videreføring av tidligere Wullums Vulk, og har anlegg på Orkanger, Trondheim nord og syd, Stjørdal, Røros, Levanger, Verdal, Steinkjer og Namsos.

- Vi er i dag den klart største aktøren i dekkbransjen i Midt-Norge. Denne posisjonen skal vi nå styrke, sier Casper Bergmann.

På bildet ser du Vianors prosjektleder Casper Bergmann (t.v.), avdelingsleder Odd Berg og regionsjef Arve Lorentzen, som gleder seg til å få dekkanlegg i drift på forsommeren 2011.

Tips YrkesBil på email: haakon@bilforlaget.no

Powered by Labrador CMS