SNART PÅ PLASS: Salgssjef for nyttekjøretøy i Ford Motor Norge, Espen Markussen, forteller at nye Transit Custom kommer til Norge i november.

Nye Transit Custom snart på plass

Spesielt én versjon av den nye modellen skal ha vekket stor interesse i det norske markedet.

I november kommer de første nye variantene av Ford Transit Custom til Norge. Det opplyser Ford Motor Norge, i forbindelse med at varebilen nå har vært gjenstand for de første pressetestene i München. 

– Vi gleder oss til å kunne tilby demokjøring av nye Transit Custom som har blitt bedre på alle måter – både når det gjelder plass, kapasitet, kjøreegenskaper og mye nytt utstyr. Etter at vi åpnet for bestilling for et halvt år siden har spesielt interessen for varianten med diesel, automatgir og firehjulsdrift vært svært bra, sier salgssjef for nyttekjøretøy i Ford Motor Norge, Espen Markussen.

Akkurat den utstyrskombinasjonen har vært et savn for den norske importøren, i et segment der de konkurrerer mot Volkswagen Transporter og Mercedes-Benz Vito som begge har rundt 90 prosent andel med nettopp kombinasjonen diesel, automatgir og firehjulsdrift.

Det er  Transit Custom-modeller med EcoBlue-dieselmotorer som vil komme først ut i markedet. Disse er allerede i produksjon, med leveringsstart i 4. kvartal 2023. 

Kundene kan nå også bestille et komplett utvalg av varianter, inkludert den ladbare hybridvarianten, med levering fra våren 2024. 

Den elektriske varianten, E-Transit Custom, kommer derimot først på sensommer 2024, om planen til Ford går som den skal.

Powered by Labrador CMS