Ford Transit Custom 2018
Ford Transit Custom 2018
Ford Transit Custom 2018
Ford Transit Custom 2018
Ford Transit Custom 2018

Ny Transit Custom på plass i april

Fords nye varebil i 1-tonn segmentet, Transit Custom, er klar for det norske markedet i april 2018. Året etter kommer en plug-in hybrid med elektrisk rekkevidde på 50 kilometer.

Publisert

Transit Custom er den femte mest solgte modellen i segmentet for mellomstore kassebiler i Norge, og var per oktober solgt i 890 eksemplarer, ifølge Opplysningsrådet for Veitrafikken (OFV).

Nå har Ford «freshet» opp modellen, med ny front og en rekke nye fasiliteter på førerplass.

Importøren opplyser at den nye versjonen kommer til Norge i april.

– Vi har lyttet til kundenes tilbakemeldinger, og kan nå levere en bil som er mer komfortabel, praktisk og stappfull av smarte funksjoner og teknologi, sier salgsansvarlig for nyttekjøretøy i Ford Motor Norge, Johnny Løvli i en presseuttalelse.

LES OGSÅ: Ford jåler opp Transit

Tre dieselvarianter
Under panseret sitter toliters dieselmotoren EcoBlue, som leveres med 105, 130 og 170 hk. Drivstofforbruket skal være 13 prosent enn forrige generasjon av tilsvarende motor, ifølge produsenten, Samtidig har dreiemomentet ved lavere turtall økt med 20 prosent, opplyses det.

Nye Transit Custom blir også tilgjengelig med 6-trinns automatgirkasse i kombinasjon med 130 og 170 hk.

Modellen leveres i to lengder med to ulike takhøyder. En luke nederst ved gulvet foran i lasterommet kan åpnes, slik at du kan få inn ekstra lange gjenstander.

Ladbar hybridvarebil
Fra 2019 kan Ford også tilby nye Transit Custom som plug-in-hybrid. Den ladbare versjonen kan kjøres 50 kilometer på strøm og har en en-liters Ecoboost-bensinmotor som rekkeviddeforlenger.

Varebilen skal allerede i desember i år brukes i et forsøksprosjekt med store flåtekunder, som blant annet Metropolitan Police i London.

Powered by Labrador CMS