Geir A. Mo har sluttet i NLF

– Riktig tidspunkt for et lederskifte

Publisert

Geir A. Mo har fratrådt stillingen som administrerende direktør i Norges Lastebileierforbund (NLF) 1. august. Han har sittet i stillingen siden august 2012, og har vært en meget markant leder av forbundet.

– Jeg er takknemlig for den jobben Geir A. Mo har gjort for NLF gjennom mange år. Han har vært en tydelig og god leder for forbundet, som har levert gode resultater for NLFs medlemsbedrifter og norsk transportnæring gjennom de 11 årene han har ledet NLF, sier forbundsleder i NLF, Tore Velten, i en kommentar.

Geir A. Mo sier selv i forbindelse med fratredelsen at «dette er et riktig tidspunkt for et lederskifte»:

– Jeg har vært leder i NLF i 11 år nå. Det har vært en spennende og utfordrende tid, og jeg er veldig stolt og takknemlig over å ha vært en del av den gode utviklingen NLF har hatt i disse årene. Nå er imidlertid tiden inne for å slippe nye krefter til for å utvikle forbundet videre sammen med de ansatte og de tillitsvalgte, sier han til Lastebil.no.

Geir A. Mo (57) kom til NLF fra stillingen som stabssjef for Siv Jensen siden 2009, og før dette sekretariatsleder i FrP fra 2005. Han har hatt en rekke politiske verv på kommunal-, fylkes- og riksnivå. Han var styreleder i Trygg Trafikk fra 2014 til 2018, ble valgt til styreleder i Opplysningsrådet for Veitrafikken (OFV) i 2017, og ble i 2020 president i KNA.

Forbundsleder Tore Velten i NLF forteller at planene for videreutviklingen av Norges Lastebileierforbund er mange:

– Selv om ny leder ikke er på plass ennå, er jeg trygg på at vi har et lag av meget dyktige medarbeidere som fortsatt vil gjøre en fantastisk jobb for norsk transportnæring under midlertidig ledelse av viseadm. direktør Jan-Terje Mentzoni sier Velten.Han legger til at han selv vil ta en noe mer synlig rolle i tiden som kommer - og samtidig ha fokus på å videreutvikle engasjementet til de tillitsvalgte.

Powered by Labrador CMS