Årets Iveco-forhandler:

Telemark Lastebil AS er kåret til Årets Iveco-forhandler i Norge. Her representert ved Ole Christian Solli (t.v.) og Tor Øystein Røros Olsen.

– Valget var enkelt utfra de positive tilbakemeldinger vi har fått fra kundene

Våren er tiden for kåringer. Iveco Norge er intet unntak. De har kåret årets beste prestasjoner i sitt nettverk i 2021.

La oss like gjerne starte på toppen: Årets forhandler i Norge er Telemark Lastebil AS i Skien.

– Telemark Lastebil fortjener virkelig denne fine utmerkelsen og har dessuten investert i et nytt full-serviceanlegg og samtidig prestert et høyt salgsvolum, sier Iveco Norges Country Sales Manager Helene Norman-Dupuy.

Hun fortsetter:

– Valget var enkelt utfra de positive tilbakemeldinger vi har fått fra kundene, samtidig som Telemark Lastebil viser pågangsrike og kunnskapsrike initiativ som Iveco-forhandler og har vært merketro over lang tid. Selskapet er helt enkelt en god tradisjonsbygger med ideer for forbedringer og har dessuten de fineste demobilene på markedet, sier Helene Norman-Dupuy.

Kenneth Ellingsen hos Bilsalg Kokstad AS er på sin side kåret til Årets selger:

Kenneth Ellingsen, Bilsalg Kokstad AS.
Arvid Helland, Maskin & Autoservice AS.

– Kenneth har medvirket til at Kokstad Bil er den forhandler som solgte flest kjøretøy i løpet av 2021. Takket være sin positive innstilling er Kenneth et utmerket eksempel på hvordan man skaper langvarig og troverdige relasjoner med sine kunder og kolleger, samtidig som han alltid er åpen for nye og spennende satsninger, sier Helene Norman-Dupuy.

Arvid Helland, Maskin & Autoservice AS, har i løpet av året startet som ny selger:

– Han er kåret til «Årets gaselle», takket være at han allerede har kommet bra i gang med salget og raskt fått til et bra samarbeid med nye bedrifter, sier Helene Norman-Dupuy.

Powered by Labrador CMS