Årets Mercedes-Benz lastebil- og bussforhandler:

Ansatte ved Bertel O. Steen Lastebil og Buss avd. Sandefjord mottok heder og ære fra konsernledelsen etter gode resultater i fjor.
Ansatte ved Bertel O. Steen Lastebil og Buss avd. Sandefjord mottok heder og ære fra konsernledelsen etter gode resultater i fjor.

«Deres kjennemerke er spesielt evnen til å være løsningsorienterte, med raske svar»

Bertel O. Steen Lastebil og Buss har tradisjonen tro kåret årets lastebilselger og årets forhandler av lastebiler og busser. I tillegg ble det delt ut en ny pris. Her er vinnerne.

Publisert

Importøren gjør hvert år ekstra stas på de beste prestasjonene fra forhandlere og ansatte, gjennom prisutdelingen «Star Awards».

På et digitalt forhandlermøte i Bertel O. Steen Lastebil og Buss AS nylig ble «Star Awards 2021» utdelt i følgende kategorier:

  • «Årets forhandler Lastebil og Buss 2021»
  • «Årets lastebilselger 2021»
  • «Årets «Alltid videre» medarbeider» (ny kategori i år)

«Årets forhandler Lastebil og Buss 2021»

Da deler av ledergruppen i BOS Lastebil og Buss, med konserndirektør Jarle Viuls i spissen, troppet opp hos Sandefjordforhandleren for å sende det digitale forhandlermøtet direkte fra spiserommet hos forhandleren, med alle de ansatte tilstede, var det selvsagt enkelte som skjønte tegningen.

Det var nemlig kjent på forhånd at prisene skulle deles ut i dette møtet.

Vinneren ble altså: Bertel O. Steen Lastebil og Buss avd. Sandefjord, i kategorien «Årets forhandler Lastebil og Buss 2021».

Importøren oppgir følgende begrunnelse for valget:

«Årets forhandler lastebil og buss er en forhandler som har levert godt over tid. Spesielt med en god vekst på servicemarkedet med vedvarende gode økonomiske resultater som stadig blir bedre. Forhandleren viser en god kremmerånd hvor pris og leverte tjenester harmonerer til kundens tilfredshet.

Håkon Ekeberg Hanssen, plassjef hos BOS Lastebil og Buss Sandefjord har vært med å bygge opp forhandleren fra den spede begynnelsen i 2000.
Håkon Ekeberg Hanssen, plassjef hos BOS Lastebil og Buss Sandefjord har vært med å bygge opp forhandleren fra den spede begynnelsen i 2000.

Deres kjennemerke er spesielt evnen til å være løsningsorienterte, med raske svar. Kundefokus og lagspill står i fokus. Kundefokuset vises også i praksis gjennom forhandlerens tilgjengelighet for kunden med utvidet åpningstid fra 07:30 til 23:00.

Forhandleren er en dedikert nyttekjøretøyforhandler. De har også lang erfaring med buss og har meget høy kompetanse på dette området. De behersker denne krevende kundegruppen og bussproduktene, fra minibuss via rutebusser til turbusser meget bra.

Dette er en forhandler som langt på vei leverer på markedsstrategien «Alltid videre» allerede i dag. Og ikke minst er det spesielt hyggelig at det er en forhandler som når helt til topps for første gang».

Bertel O. Steen Rogaland og Teknisk Bureau i Tromsø var de to øvrige nominerte.

Årets lastebilselger 2021

Neste pris ut var Årets selger lastebil 2021 og her var det Knut Arne Sæta, salgsdirektør lastebil, som stod for utdelingen. Følgende begrunnelse ble lagt til grunn:

Nå må Jan Trygve Rosseland, Bertel O. Steen Kristiansand Vare-Last-Buss rydde plass til en pris til, for det er ikke første gangen han hedres med æresbevisningen «Årets lastebil selger».
Nå må Jan Trygve Rosseland, Bertel O. Steen Kristiansand Vare-Last-Buss rydde plass til en pris til, for det er ikke første gangen han hedres med æresbevisningen «Årets lastebil selger».

«Selgeren har jobbet med Mercedes-Benz gjennom mange år og har opparbeidet seg en lojal kundebase. Han har lagt ned en fremragende innsats som år etter år har gitt fenomenale resultater. 2021 var intet unntak.

Med en ordreinngang på 97 biler konkurrerer denne lastebilselgeren med salgsvolumet til topp 30 listen i organisasjonen personbilselgerne inkludert. Markedsandelen for lastebiler over 6 tonn er med 27,5% Norges ledende. Han har stålkontroll og god struktur på alt han utfører. Og sist men ikke minst leverer han en svært tilfredsstillende resultatmargin. Bruttofortjeneste er på rundt 3 millioner for leverte biler i 2021.

Og nå må Jan Trygve Rosseland, Bertel O. Steen Kristiansand Vare-Last-Buss rydde plass til en pris til, for det er ikke første gangen han hedres med æresbevisningen «Årets lastebil selger». Vi gratulerer.»

Tommy Solbakken, Oslo/Lørenskog/Jessheim og Arne Bjarte Tveit, Bergen/Arna var også nominert.

Årets «Alltid videre» medarbeider

Siste pris i år var det Pål Bergstad, direktør servicemarkedet, som delte ut med følgende begrunnelsen:

Årets «Alltid videre» medarbeider: Pål Rimol hos Trønderlinjen AS.
Årets «Alltid videre» medarbeider: Pål Rimol hos Trønderlinjen AS.

«Årets «Alltid videre» medarbeider er en nyetablert pris i år. Vi ønsker å hedre en enkeltmedarbeideren i organisasjonen som har utmerket seg spesielt innenfor de kriteriene som ligger i dette konseptet. Basert på innspillene vi mottok etter vår oppfordring i den første fredagsmailen har en person utpekt seg som den første vinneren av denne nyetablerte og gjeve prisen.

Medarbeideren har vist stor forståelse for viktigheten av å holde kunden på hjul. Han har det som trengs av kreativitet og et blikk for løsninger som gjør at kunden kommer seg på veien og videre igjen raskt, uten for mye dødtid. Han har sitt daglig virke hos en dedikert lastebilforhandler med fullt fokus på denne kundegruppen og deres behov. Vinneren er en velrenommert person i yrkessegmentet i sitt område.

Det er derfor en stor glede å utpeke Pål Rimol hos Trønderlinjen AS til årets «Alltid videre» medarbeider.»

Powered by Labrador CMS