Tammematic vasker stort

Vasking av store kjøretøy som busser og lastebiler er ingen enkel oppgave. Tammermatic klarer jobben - med eller uten børster.

PublisertÅ vaske alle slags tunge kjøretøy, fra standard bybusser og turbusser til tankbiler og
trailere, krever en helt spesiell maskin med flere valgmuligheter av vaskeprogram.

Disse mulighetene kan være installert i maskinen ved leveranse, eller ettermonteres senere som en følge av økt etterspørsel av forskjellig forespørsel på vask.

Etterspørselen etter vask av søplebiler, sementbiler, brannbiler, traktorer og mange andre store kjøretøy er stadig økende.

Tammermatic Rainbow Ultima eller Interclean vaskegate, med et oscillerende høytrykkssystem, håndterer disse kjøretøyene.

En berørings skjerm gjør ting enklere og raskere og gir deg flere muligheter til programforandringer om man har mange ulikt utformede kjøretøy eller må endre programmene etter årstidene.

For høykapasitets vask, kan Tammermatic Interclean Group tilby Drive-Through Interclean systems med 2 kjemi-
buer, V-spray, spinnere, sidebørster, avrenning og naturligvis underspyling.

Referanselisten med kunder er lang og inneholder selskaper som Veolia transport, Vaa Diesel, Vianor, Brødrene Olsen og Holta & Håland Maskinservice i Norge, PNO Transport i Sverige samt Scania Importører i Estland, Finland og Russland.

Om Tammermatic InterClean Group
Tammermatic Oy, er en produsent av vaskemaskiner for biler og store kjøretøy fra Finland, og InterClean
Equipment Inc, er en produsent av vaskeutstyr for store industrielle og spesial designet utstyr fra Michigan i USA,
de har nå slått seg sammen og dannet Tammermatic InterClean Group.


Tammermatic InterClean Group er nå verdens største firma som har spesialisert seg på løsninger og vask av store og industrielle kjøretøy. Tammermatic er sterke også på Bilvaskteknologi og utforming så vel som Bilvask kjemikalier, etter markedsservice i sammen med Tammermatic Interclean Group selvstendige import firmaer i de fleste land i verden.

Powered by Labrador CMS