Nye Actros i fokus

Mercedes-Benz Nyttekjøretøy stiller med hele sitt brede utvalg innen varebiler, lastebiler og busser. Speilløse nye Actros vekker nok mest oppmerksomhet.

Publisert

På de 1.700 kvadratmeterne Mercedes-Benz Nyttekjørety disponerer i Norges Varemesse viser de frem et bra tverrsnitt av sine modeller.

Husk at dette også innbefatter merker som Fuso og Setra. Nå er det visstnok ikke så mye nytt på Fuso-fronten denne gangen, men det er en bil som de selger 40-50 nye av i året så den er viktig å vise frem.

Mercedes-Benz Atego har heller ikke så mye nytt å melde, men den representerer et viktig segment – selv om det ikke øker i øyeblikket.

Men det er selvfølgelig rundt nye Actros, som kommer i en rekke ulike kombinasjoner, du ser at folk flokker seg. Og du trenger ikke være klarsynt for å forstå at kamera- og skjermløsningen som erstatter sidespeilene trolig vil være noe av det som vekker mest interesse på denne standen. Løsningen er også tilgjengelig på anleggsbilen Arocs.

I tillegg benytter Mercedes-Benz messen til å snakke om sitt nye service-konsept, MB Uptime, som vi nylig omtalte i YrkesBil. Dette innbefatter online diagnose og prediktivt vedlikehold.

Mercedes-Benz’ kjøretøy på messen

Lastebiler:

Fuso 7C18AMT/34 Scattolini

MB Atego 1530LL 17 paller skap

MB Actros 1830L M førerhus

MB Actros 2553L Bigspace

MB Actros 2653LSDNA Edition 1

MB Arocs 2663LK Streamspace 250

MB Arocs 3258LK ENA Streamspace 230-17

MB Actros 2653LSDNA Star-edition Gigaspace (hvis plass)

Busser:

Mercedes-Benz Sprinter minibuss

Mercedes-Benz eCitaro 12 Solo elbuss

Mercedes-Benz Safety Coach Turbuss

Setra S531 DT dobbeltdekker

Setra S418 LE Business rutebuss

Powered by Labrador CMS