Glimt av CrafterNye Crafter kommer til å by på mange muligheter for fleksibelt, greit innredningsarbeid i lasterommet. Foto: Volkswagen
Glimt av Crafter
Nye Crafter kommer til å by på mange muligheter for fleksibelt, greit innredningsarbeid i lasterommet.
Foto: Volkswagen
Glimt av CrafterBilen later til å ha et gulv av massivt tre som er kombinert med utfresninger i sider og tak.Foto: Volkswagen
Glimt av Crafter
Bilen later til å ha et gulv av massivt tre som er kombinert med utfresninger i sider og tak.
Foto: Volkswagen

Første blikk inn i en stor varebilnyhet

Lover virtuell visning av de nesten ubegrensede innredningsmulighetene.

Publisert

Blant mye annet gir Volkswagen oss de første glimt av Crafter på Hannover-messen.

Volkswagen skal både feire og vise på den klassiske Hannover-messen som åpnet den 25. april.

Feiringen gjelder først og fremst 40 år med Golf GTI. Visningen inneholder blant annet digitalisering, elektromobilitet og nettverking.

Og for oss presenterer nyttebil-delen av Volkswagen-gruppen noen sett databriller som man kan bruke for å få det første blikket inn i høstens kommende Crafter.

Fleksibilitet
Det er åpenbart at noe denne bilen kommer til å by på, er mulighetene for fleksibelt, greit innredningsarbeid i lasterommet. Et virtuelt blikk på de nesten ubegrensede innredningsmulighetene, er det Volkswagen lover oss.

Bilen later til å ha et gulv av massivt tre som er kombinert med utfresninger i sider og tak. Disse skal gjøre det mulig, ved hjelp av spesielle adaptere, å foreta en enkel og grei inn- og utbygging av skap og hyller og alle slags laste- og oppbevarings-systemer.

Enkelt å endre
Fordelen, sier Volkswagen, ligger i muligheten de forskjellige tilbyderne har til å tilpasse sitt utstyr til dette opplegget, samtidig som tilbakestillingsmulighetene er enestående. Her monteres detaljer, og de tas ut igjen, uten at det bores eller skrus eller limes. Dette betyr selvfølgelig også at det er enkelt å endre innredningen underveis.

Helt reelt
Vi blir også lovet at når bilen kommer vil alle disse mulighetene (Volkswagen har antydet noen på noen fotografier i forkant av messen) bli helt reelle, ikke bare virtuelle.

LES OGSÅ: Her er kommende Crafter

Powered by Labrador CMS