- Pris til Nissan NV200
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
Pris til Nissan NV200
Nissans nye lette varebil NV200 er blitt belønnet med utmerkelsen "International Van of the Year (IVoY) 2010".

alt

 

Juryen som står bak kåringen består av 23 spesialiserte europeiske journalister, som representerer lesere som til sammen eier over en halv million kommersielle biler.
 
- Juryen var særlig imponert over at Nissan har klart å lage en liten kompakt varebil som setter en ny standard for plassbruk sett i forhold til ytre dimensjoner, skriver IVoY-juryen i sin begrunnelse.
 
- Vi er selvsagt svært takknemlige over å motta denne IVoY 2010-prisen som en anerkjennelse av Nissans mål om å skape innovative lette varebiler, sier Andy Palmer, Senior Vice President, Nissan Motor Co., Ltd.
 
- NV200 er en bil for det globale markedet som kombinerer ulike nivåer av funksjonalitet og unikt design på en ny måte. Vi tilbyr kundene en bil som er et effektivt og pålitelig verktøy.
 
NV 200 bryter med tradisjonelle segmenter. Den har ytre dimensjoner som kan sammenlignes med en personbil i varebilklassen, men med en lastekapasitet man normalt finner i større klasser.
 
Bilens er 4,4 meter lang, 1,86meter høy og 1,69 meter bred, med et stort lasterom på opptil 2 meters lengde. Det er nok til å frakte to standard Euro-paller samtidig. Lasterom er på 4,2 kubikkmeter.
 
NV200 er tilgjengelig i Europa som varebil og kombibil, og fra og med 2010 kommer også en personbil inn i serien.
 
NV200 selges allerede i Japan, og den inntok straks plassen som segmentleder med over 40% markedsandel. Salget i Europa starter denne måneden, og i Norge i april 2010 (nøyaktig tidspunkt kan variere landene i mellom).

NV200 vil bli produsert flere steder i verden. Den produseres allerede i Japan, og produksjonen i Europa starter denne måneden (de første bilene til de europeiske markedet skal leveres fra Japan). Produksjon i Kina er planlagt for 2010.
 
Nylig annonserte Nissan at en lett varebil basert på NV200 vil bli den andre elektriske bilen lanseres av Nissan.

logoPåmelding til nyhetsbrev:
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
1248 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 174 LASTEBILER TIL SALGS