- Bronco får kjørt seg
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
img img img img img img
20 bilder i galleri
Bronco får kjørt seg
Når Ford stiller med tre biler i den verste klassen i helgens King of the Hammers løp, betyr det at de har bestemt seg for at nå skal nye Bronco virkelig få kjørt seg.

alt

Nå er det selvfølgelig slik at når det bygges racerbiler til de mest ekstreme klassene så er navnet det eneste de har til felles med produksjonsbilen.

Ford har allerede vært til stede ved mange av de tøffeste løpene, men bare som «offisiell Truck og SUV» i forbindelse med de forskjelligeULTRA4-løpene.

BAKGRUNN: Bronco er endelig tilbake

Riktignok har de kjørt en Bronco Sport i Rebelle rallyet, og de kom med en Bronco R Race Prototype til Baja 1000, men ikke noe så helhjertet som denne gang.

For nå tar de den helt ut, har bygget spesialbiler til ULTRA4 4400 klassen, og akter åpenbart å sementere Bronco-navnet også blant de mest hard-core.

Her finnes det nesten ikke tekniske begrensninger, og Ford håper de nå er inne i en ny tidsregning med det de kaller Built Wild merkevaren sin.

Vi snakker rene racerbiler, med trimmede motorer og et 4x4-verk med fjæringsvei som ser ut som den er på cirka 5 meter. Og det er en så rendyrket racing-satsing at den ligger under Mark Rushbrook. Han er Global director, Ford Performance Motorsports.

Og Mark Grueber, Broncos marketingsjef, forsikrer at bilene er bygget slik at de har iøynefallendelikehetstrekk med den virkelige Broncoen.

«Disse 4400 racing trucks viser hvor opptatt vi er av Bronco Built Wild-egenskapene, og forteller om hvordan vi tar med oss innovasjonene fra dette glohete racingmiljøet inn i produksjonsbilene», sier han.

Løp som dette er en utrolig blanding av virkelig høy fart gjennom sand, og å kravle seg frem gjennom et landskap som for de fleste av oss virker umulig.

King of the Hammer finner sted I noe som heter Johnson Valley i California der du på denne tiden av året plutselig finner en stor pop up by ved randen av ørkenen. Der er det stukket ut en runde på 150 kilometer med det du trygt kan kalle varierende underlag.

Til sammen er det ventet 450 lag, og kvalifiseringen starter torsdag. Det er enkelt for hjemmesitterne å få et inntrykk av hva det dreier seg om. www.ultra4racing.com/ultra4-racing-live streamer hele arrangementet

Og er det ikke noen action når du slår på er det garantert noen imponerende glimt fra tidligere løp der.


logoPåmelding til nyhetsbrev:
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
 
   
1384 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 139 LASTEBILER TIL SALGS