Nissan Navara
Nissan Navara
Nissan Navara
Nissan Navara
Nissan Navara
Nissan Navara
Nissan Navara
Nissan Navara
Nissan Navara
Nissan Navara
Nissan Navara

Nissan størst og best på pickup

Kreta (BilNorge.no): Nissan er størst og best på pickup. Og enda større og dominerende blir de nå med to modeller – dagens biler fra Japan og den nye Navara fra Spania. De nye Navara er Pathfinder med lasteplan – komfort og utstyr som en SUV – men til mye lavere priser. I september er bilene i Norge. Dette blir mesterbilen over alle mesterbiler.

Publisert

Mens pickups i store deler av Europa er trendbiler for mennesker med masse utesvevende fritidsliv – er bilene i Norge Yrkesbiler med stor Y. Det er bilen for alle ”mestere” – håndverker, anleggsbedrifter, etater og det er nesten ikke den ting en moderne pickup med firehjulstrekk ikke kan brukes til. Nye Navara er så lekker at den også vil duge til bryllupskjøring. Den kjører som en SUV – men på bilen er det bare 1/5 av importavgiften som på personbiler.

Nissan beholder dagens King Cab i ytterligere ett år. Dermed vil de kunne tilby både den gamle og nye Navara. Ingen vil slå dem på utvalg og de vil alene selge rundt 1000 pickuper i år. Ni av ti biler er King Cab – der Navara er praktisk med franske dører. Mens fordørene er hengslet i forkant – er bakdørene hengslet i bakkant. Borte blir midtstolpen og det blir lett å komme inn og ut, selv bak forsetene.

Masse nytt
Mange pickups fornyes i høst. Mens Mazda får sin nye 2500 fra Thailand (samme bil som Ford Ranger) – kommer Toyotas nye HiLux fra Sør-Afrika. Men først sent i 2006 kommer HiLux med en ny dieselmotor i bilen. Mitsubishi får sin pickup også fra Thailand. Alle fornyer i høst og størst blir Nissan. Den nye Navara koster fra kr 300.000 (som King Cab) mens dagens bestselger er priset fra kr 275.000.

Powered by Labrador CMS