- Toyota fresher opp Land Cruiser
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Linker  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
img img img img img img
40 bilder i galleri
Toyota fresher opp Land Cruiser
Toyota lanserer nå en oppgradert versjon av sin populære Land Cruiser. Klarer du deg med to seter sparer du mange avgiftskroner samtidig som du får glede av de nye egenskapene og sterkere motor.

alt

Med mer enn 70 år på nakken er Land Cruiser et meget innarbeidet begrep for dem som er ute etter kombinasjonen komfort, fremkommelighet og pålitelighet.

Som Toyotas aller mest utbredte modell er Land Cruiser tilgjengelig i mer enn 190 land verden over.

Den oppdaterte 2021-versjonen vil ifølge Toyota forsterke Land Cruisers gode rykte ytterligere – med en 2,8 liters dieselmotor, Stopp & Start-teknologi, oppgradert multimediasystem og forbedrede aktive sikkerhetsteknologier i Toyota Safety Sense.

Den velprøvde dieselmotoren er på 2,8 liter, har 4 sylindre og 16 ventiler, overliggende kamaksel og common rail-teknologi – og drar nytte av en økning i både kraft og dreiemoment.

Maksimal effekt har økt med 27 hk til 204 hester som løper raskest i området 3000-3400 o/min. Samtidig har maksimalt dreiemoment økt med 50 Nm til 500 Newtonmeter ved 1600-2800 o/min.

Paret med en 6-trinns automatisk girkasse gir dette Land Cruiser en topphastighet på 175 km/t og senker akselerasjonstiden fra 0-100 km/t til 9,9 sekunder. Dette er en forbedring på 3,0 sekunder sammenliknet med forgjengeren – om det måtte ha noen som helst betydning.

Samtidig er både gjennomsnittlig drivstofforbruk og CO2-utslipp senket ved at Toyotas Stopp & Start-teknologi nå benyttes i bilen. Førstnevnte er senket til 0,76 l/mil, og CO-utslippet er redusert med 13 g/km til 199 g/km.

Utstyrsnivået i bilen har også blitt forbedret, blant annet med et helt nytt multimediasystem og en multi touch-skjerm med raskere programvare og skjerm med bedre respons.

Hjem-skjermen kan tilpasses etter eget ønske, og systemet er kompatibelt med både Apple CarPlay® og AndroidAuto™.

Systemet har også en OneBox søkemotor fra Google, som samler søketreff oversiktlig i en egen infoboks, samt 5 års kartservice med oppdateringer over nett.

Av andre tilkoblede tjenester har du direkte trafikkrapportering og informasjon om fartskameraer, parkering, bensinpriser og vær.

Land Cruiser er nå utstyrt med andre generasjon Toyota Safety Sense sikkerhetsteknologier. Dette inkluderer Kollisjonsvern (PCS) med både fotgjengergjenkjennelse i mørket og syklistgjenkjennelse på dagtid, samt Adaptiv Radar Cruise Control (ACC).

I tillegg til de teknologiske oppdateringene, tilbys kundene også mer stil og større prestisje med spesialutgaven Land Cruiser Black Pack.

Utvendig inkluderer Black Pack helsvart, forkrommet grill og hekkdekor – og for første gang i Land Cruiser-familien; svarte tåkelyshus, sidespeil og beltespenner samt baklys i klart glass. Interiøret løftes også med en skreddersydd, svart midtkonsoll.

Priser Toyota Land Cruiser

Transmisjon

Grad

Veil. pris ekskl. frakt og levering

2,8L 204 HK A/T

DLX varebil 2 seter

570.300

2,8L 204 HK A/T

VX varebil 2 seter

704.900

2,8L 204 HK A/T

GX varebil 2 seter

731.600

2,8L 204 HK A/T

GX personbil 5 seter

1.163.300

2,8L 204 HK A/T

GX personbil 7 seter

1.195.000


logoPåmelding til nyhetsbrev:
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   
 
   
1349 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 142 LASTEBILER TIL SALGS