- Nissan med store planer for små varebiler
img
noalt noalt noalt noalt noalt noalt noalt
img
img
img
img
img
img
Abonnement | Annonse- og medieinfo

Forsiden  |  Varebil  |  Lastebil  |  Buss  |  Næringsliv  |  Brukte yrkesbiler  |  Innkjøpsguiden  |  Bok/Kalender  |  Abonnement  

Annonse:
1pix 1pix 1pix 1pix
bilde
Nissan med store planer for små varebiler
Nissan bekrefter nå at de jobber med en erstatter for elektriske e-NV200. Alle merkets små varebiler for Europa skal heretter bygges i Frankrike, over samme lest som Renaults varebiler.

alt

Meldingen som gikk ut fra Nissan nylig er neppe egnet til å overraske noen.

Snarere hadde det vært overraskende om de ikke snart skulle komme med en erstatter for e-NV200 som ble lansert i 2014 og dermed begynner å dra på årene. Det ville også være overraskende om de ikke fortsatte - og utvidet - samarbeidet med alliansepartner Renault. 

Det Nissan nå har bekreftet er at de jobber med en ny produktportefølje av små varebiler, både helelektriske og med forbrenningsmotor. 

I likhet med dagens Nissan NV250 varebil, som har blitt produsert ved Renault Maubeuge-anlegget siden 2019, vil neste generasjons modell bli bygget på en allianseplattform sammen med neste generasjons Kangoo.

I dag selges NV250 kun med forbrenningsmotorer, mens e-NV200 er helelektrisk.

- Å produsere våre fremtidige produkter sammen med vår alliansepartner gir konkurransefortrinn for begge selskaper og er et eksempel på vår vinn-vinn-strategi. Selv om det er for tidlig å gi detaljert produktinformasjon, kan kundene våre være sikre på at de vil ha en sterk Nissan-identitet og fortsette vårt oppdrag med å gjøre den helelektriske kjøreopplevelsen til et levedyktig alternativ for alle, uttaler Nissans administrerende direktør Ashwani Gupta.

I meldingen fremgår det også at alle Nissans varebiler for europeiske kunder i fremtiden vil bli produsert i Frankrike.


logoPåmelding til nyhetsbrev:
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   fb Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside

 

 
pix pix
pix
 
logoPåmelding til nyhetsbrev:
Fritekstsøk:
pix pix
 
   

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
 
   
1435 brukte yrkesbiler til salgs
Lastebil Lett lastebil Varebil Kombi.bil Buss Minibuss
Årsmodell Fra: Til: 99 LASTEBILER TIL SALGS