Konsernleder Auto 8-8, Terje Sildnes (t.v.) og forretningsutvikler Auto 8-8, Thomas Sildnes.

Åpner nytt Transit Senter

Auto 8-8 i Ålesund forsterker satsningen på Ford, og åpner et nytt Transit Senter som skal sørge for at nyttekjøretøykunder i regionen får bedre og raskere oppfølging og service.

Med åpningen av egne lokaler utelukkende for salg av Fords personbiler og nyttekjøretøy i Ålesund, forsterker Auto 8-8 nå sin satsing på merket.

– Ford kommer med en rekke viktige nyheter i 2024, som er som skapt for norske forhold. Da har vi et klart behov for større lokaler for Ford. Med denne utvideslen og storsatsingen er vi riktig posisjonert, sier daglig leder i Auto 8-8 Ålesund, Roar Måseide, i en pressemelding.

I tillegg til å etablere et nytt dedikert batteriverksted for effektiv reparasjon av elektrifiserte kjøretøy lokalt, vil de også bygge et stort verksted som kan håndtere både Ford og alle andre bilmerker.

Perfekt tidspunkt

– Med mer enn 10 nye Ford-modeller på vei, hvorav de fleste er helelektriske svært attraktive modeller for det norske markedet, er det en perfekt tid for å satse slik Auto 8-8 nå gjør. Dette er også tidens største satsing for Ford globalt, og vi er sikre på at vi vil lykkes, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.

Den helelektriske 5-seters pickupen F-150 Lightning og nye E-Transit Custom trekkes frem som viktige nyheter.

På nyttekjøretøysiden vil også den kompakte varebilen E-Transit Courier komme som helelektrisk i 2024.

Nye digitale løsninger for et enda enklere, mer praktisk og rimeligere bilhold har også allerede blitt lansert, blant annet OTA-oppdateringer (Over-The-Air). Ford Pro hevder også at deres softwareløsninger sørger for økt produktivitet blant norske nyttekjøretøykunder.

Lokal ekspertise 

– Vi ser virkelig frem til i større grad å kunne satse enda mer på salg av Ford i vår region. Med den nye elektriske satsingen deres er potensialet stort fremover. Sammen med vår lokale ekspertise og bredere og bedre servicetilbud, vet vi at dette både er noe våre privatkunder og næringskunder vil sette pris på, sier daglig leder i Auto 8-8 Ålesund, Roar Måseide.

Powered by Labrador CMS