Norges første rendyrkede Ford varebilsenter

12. august åpner Varebilsenteret Økern AS - landets første rendyrkede senter for salg og service av Fords nyttekjøretøyer. Sentret etableres som et ledd i Ford’s satsing på nyttekjøretøy i Europa.

Publisert

Det nye varebilsenteret skal holde til i Ulvenveien på Økern. Her skal man på et 1300 kvadratmeter stort gulv ha verksted med fem reparasjonsplasser og interaktivt kundemottak, bilsalgshall og administrasjonskontorer. Bak satsingen står Olav Fossum, Terje Pedersen og Fred Larsen, som alle tre har lang erfaring i bransjen.

Ford tilbyr nå et komplett utvalg av nyttekjøretøyer i alle klasser, fra små varebiler som Ford Transit Connect til Ford Transit Jumbo med 4200 kg totalvekt og Ford Tourneo busser med inntil 17 seter. I tillegg omfatter modellutvalget Ford Ranger pick-up og flere chassis for påbygg, samt et utvalg lette lastebiler produsert i USA.

- Vi har stor tro på at vi skal øke Fords markedsandel i Oslo-området gjennom å ha fokus på salg til nye kunder. På årsbasis vil vi selge 300 nye og 100 brukte varebiler. I år vil vi omsette ca. 100 nye og brukte varebiler, forteller daglig leder Olav Fossum. Med seg i det nye varebilsenteret har han Sigmund Aunan og Terje Pedersen, som har ansvaret for henholdsvis salg og servicevirksomheten.

- Et gjennomgående trekk ved virksomheten blir ekstra vekt på service, sier Fossum. – Vi skal sette sammen et kundefokusert team av dyktige og motiverte ansatte for at Varebilsenteret Økern AS skal bli bransjen beste sted både å være kunde og ansatt. Vi kommer også til å ha et stort antall demobiler, slik at forskjellige kundegrupper kan oppleve produktene våre. Dessuten vil vi i løpet av kort tid etter åpningen gå over til to-skiftsordning på verkstedet for å tilby så kort ståtid som mulig. Når vi går over til to skift på verkstedet vil antall mekanikere økes fra fire til seks eller syv. Salget vil ivaretas av to selgere pluss salgssjef.

Det nye varebilsenteret skal bygges av Alf Ulven på basis av en eksisterende lagerbygning. Ulven eier også eiendommen i Ulvenveien.

Powered by Labrador CMS