Isuzu D-Max
Morten Wettergren og Frank Dunvold hos den norske importøren
Isuzu D-Max

Isuzu D-Max

Isuzu D-Max

Isuzu D-Max

Isuzu skal bli nummer 1

Et nytt bilmerke relanseres i Norge. Isuzu skal selges av Suzuki. Bilene kommer fra Thailand og det er bare pickups – foreløpig.

Publisert

De første fire Isuzu er kommet til Drammen bilhavn. Det betyr relansering av et bilmerke. Sist Isuzu var i Norge, var det et GM-produkt. Nå er båndene til GM kuttet. Bilene produseres i Thailand, og i Norge er det RSA/Suzuki som blir distributør.

D-Max er navnet på den første modellen. Det er to pickups med to eller fire dører og 3-liters dieselmotor. Salget starter i november med lansering på bilutstillingen på Lillestrøm. Adm. direktør Frank Dunvold i RSA/Suzuki skjuler ikke ambisjonene:

- Isuzu skal bli landets mest solgte pickup, sier han. - Vi mener D-Max har mange klare produktfordeler. Med 3-liters motor kan vår bil trekke en tilhenger på utrolig 3000 kilo. Det kan ingen av konkurrentene. Vår bil er konstruert som pickup og tåler derfor dårligere veier og tøffere behandling.

Prisene på Isuzu er enkle. To modeller – dobbelt cab med 2 dører og extended cab med fire dører. Bilen med to dører koster kr 289.900. Automatgear gir et tillegg på 10.000 kroner. Bilene med fire dører koster kr 309.900 – og med automatgear kl 319.900. Alle bilene blir registrert som toseter.

Powered by Labrador CMS