Maur lanserer egne dumperkasser

Begynner å levere egne dumperkasser under eget merkenavn, etter at Sørling Ilsbo AB kuttet dem ut som leverandør.

Publisert

– Vi ser gode muligheter i det å kunne levere egne dumperkasser under eget merkenavn. Det blir et eget produkt, med ny design og forbedret konstruksjon. Utvikling og produksjon av nye dumperkasser og påbygg er godt i gang, opplyser Christian Riise i Maur Bilpåbygg AS i en pressemelding.

Han opplyser at de første leveransene kommer til å være klare fra juni 2016.

Det var i februar svenske J. Sörling-Ilsbo AB (Sørling) valgte å bryte med Maur Bilpåbygg AS som importør og samarbeidspartner i Norge, til fordel for Rich. Steen AS.

Nå melder altså Maur at de vil fortsette å levere og utvikle dumperpåbygg til bil og hengere som tidligere. Montering og tilpasning av utstyr vil skje i lokalene som disponeres i Svelvik, cirka 20 kilometer sør for Drammen.

I forbindelse med lanseringen melder påbyggeren at de innfører to års sprekkgaranti på alle nye påbygg med Maur Bilpåbygg dumperkasse.

Salg og markedsføring av hengerchassis innenfor tipp markedet vil fortsette som tidligere. Hengere av typen boggi- og trippelkjerrer, tippslephengere, tippsemier, maskinhengere, semihengere og asfaltbaljer leveres også uforandret.

Powered by Labrador CMS